SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Yıllık Memuriyete Veda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ayniyat Saymanı Servet Ertaş (üstteki fotoğrafta soldan 4.) emekli oldu.

Ertaş’ın emekliliği dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde bir uğurlama töreni düzenlendi. Ertaş’a altın ve çeşitli hediyeler verildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay “Memuriyeti boyunca doğruluktan, dürüstlükten, mesaisinden taviz vermeyen, devletin bir kağıdının boşa gitmemesi için özen gösteren, hoşgörülü ve esprili kişiliğiyle herkesi kendine sevdiren Servet Bey’e yeni hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Kendisini çok arayacağız” dedi.

1978 yılında İl Kültür Müdürlüğünde çalışmaya başlayan, 1984 yılında Ayniyat Saymanlığına terfi eden 1953 Darende doğumlu, evli ve 2 çocuk babası Servet Ertaş, 31 yıl 3 ay görev yaptı.

Ertaş, 1988 yılında İnönü Üniversitesinin ülkesel çapta düzenlediği Efsane Derleme Yarışması’nda 256 kişi arasında ilk 5’e girip mansiyon aldı. Ayrıca Ankara Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nin 1988 yılında düzenlediği Ninni Derleme Yarışması’na katılan Ertaş burada da mansiyon aldı. Ertaş’ın memuriyetin ilk yılları mahalli gazetelerde fıkraları yayınlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız