SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"310 Bin Kişi Ziyaret Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:32
A- A+ PAYLAŞ

29 Nisan- 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malatya Belediyesi binası yanında yapılan 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nı altı günde 310 bin 413 kişinin ziyaret ettiği bildirildi. Fuara bu yıl, 236 yayınevi, 11 sahaf ve 205 yazar katıldı. Kitapseverler, hem istedikleri kitapları satın aldı hem de söyleşi, panel, ve imza günlerine katıldı. Fuarda altı günde, 390 etkinlik düzenlendi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nın hem ziyaretçi hem de organizasyon açısından son derece başarılı geçtiğini ifade ederek, "Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na emeği geçen başta Malatya Valimiz Sayın Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, fuara katılan yayınevlerine, yazarlara ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl fuarımızı 310 bin 413 kişi ziyaret etti. Önümüzdeki yıl daha çok ziyaretçimizi fuarda görmeyi hedefliyoruz” dedi.

Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nı ilk yıl 280 bin, 2'nci yıl 300 bin kişi ziyaret etmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız