SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tur Atladığımız İçin Çok Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2019-08-02 01:30:20
A- A+ PAYLAŞ

Olimpija Lujbjana maçı sonrası açıklama yapan Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Tur atladığımız için tabi ki çok mutluyuz. Çünkü tarihimizde ilk defa böyle bir kupaya katılıyoruz, bizim için de ciddi bir tecrübe oldu" dedi.

Yalçın, maçla ilgili ise şu değerlendirmede bulundu:

"Oyuna gelince iyi mücadele ettiğimiz düşünüyorum. Özellikle tabi rakibimizin 10 kişi kalması, oyunun tamamen tek taraflı oynanmasına neden oldu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok tek taraflı oyun oldu. Oyunu çok organize bir şekilde oynadık. Pozisyonlar bulduk. Eleyebilirdik de, kaybedebilirdik de çünkü oyunun son bölümünde çok risk aldık. Oyuna kazanmak için 3 tane hücum oyuncusu soktum. Rakibin eksik kalması bizim daha üstün oynamamıza sebep oldu. Bulduğumuz golle müsabakayı kazandık. Oyuncularıma verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Sergen Yalçın, Slovenya'daki rövanş maçı sonrasındaki toplantıda Olimpija Teknik Direktörü Saffet Hodzic'le (AA, Slovenya)

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Ahmet senin Malatyalı olmadığın kesinde git sen kendi ilinde yorum yazın.Sakın Malatyalıyım deme olurmu.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    sergen hoca seninle malatya spor olmaz.dün maçtan önce demiştim olmaz diye yeniliyorum...senden malatyaya hoca olmaz.iki oyuncunun kendi şahsi becerileri ile attığı golü kendine yazma...8 ağutosta lig başlasın...25 ağustosta malatya yönetimi hoca arayacak diyorum...hadi gelsin o gün....bekle gör...
    0
    0
    Yanıtla
  • Lig başlamamış düzgün hazırlık maçı yapmamisiz oyuncuları yeni aldık elendik bir takımı yorumlara bakın. Bu şehirde futboldan anlamayan yığınla adam var .
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (4 yıl önce)
    nerede o sallayanlar görelim
    0
    0
    Yanıtla