SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Denizlispor ve Uçar PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2019-10-09 01:26:54
BYMS, Denizlispor ve Uçar PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den aralarında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile geçtiğimiz Pazar günkü maçta Malatya'a 5-1 mağlup ettiği rakibi Yukatel Denizlispor'un da bulunduğu 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF Hukuk Müşavirliğinin toplantısından sonra federasyondan yapılan açıklamada, 7. hafta oynanan karşılaşmalardaki ihlallerden dolayı Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği, Gaziantep Futbol Kulübü, Medipol Başakşehir ve Çaykur Rizespor'un disiplin kuruluna sevk edildiği kaydedildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Y.Denizlispor kulüpleri ile Denizli antrenörü Feyyaz Uçar'ın PFDK'ya sevkleri ile ilgili Hukuk Müşavirliği yazısında şu bilgiler yeraldı:

"BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 04.10.2019 tarihinde oynanan BTC TURK YENİ MALATYASPOR-YUKATEL DENİZLİSPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YUKATEL DENİZLİSPOR Kulübü'nün 04.10.2019 tarihinde oynanan BTC TURK YENİ MALATYASPOR-YUKATEL DENİZLİSPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

YUKATEL DENİZLİSPOR Kulübü antrenörü FEYYAZ UÇAR'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 05.10.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

FOTO: BtcTurk Yeni Malatyaspor- Y.Denizlispor maçından (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet yüksel (4 yıl önce)
    Kötü ve çirkin tezahürat mı ? Şakamı bu belkide sezonun en temiz en küfürsüz maçı oldu ispatlayamacağımız için mi bu cezayı yiyecez yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıklar olsun demek bile kötü ve çirkin söz müş? dikkatli olmak lazım. Cezayı yiyende bu sözden gidiyor pfdk’ya
    0
    0
    Yanıtla