SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32 Kişi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile şehirler, ilçeler ve köylerarası yollarda meydana gelen trafik kazalarında 32 kişinin çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındıkları bildirildi.

Şehir Mezarlığı yolu Açık Oto Pazarı’nda düğün konvoyunda bulunan 27 yaşındaki O.K. yönetiminde bulunan 44..336 plakalı minibüs, önünde bulunan 43 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44..452 plakalı araca çarptı. Bu araç ta, sol şeritte giden 35 yaşındaki H.K. yönetimindeki araca çarpınca, zincirleme kaza meydana geldi. Kazada sürücülerin yanı sıra araçlarda bulunan 18 yaşındaki Y.K., 16 yaşındaki Ö.K., 13 yaşındaki H.Ş. adlı kızlar ile 24 yaşındaki N.K., 10 yaşındaki F.K. ve 10 yaşındaki M.K. yaralandılar.

Yeni Sanayi Sitesi 2. Cadde 4. sokakta 26 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44..013 plakalı oto ile 24 yaşındaki M.Y.’nin yönetiminde bulunan 44..574 plakalı motosiklet çarpıştı, motosikletli yaralandı.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde, 24 yaşındaki S.S.’nin yönetiminde bulunan 44 FR 806 plakalı otoya, sürücüsü belirlenemeyen 34..7172 plakalı kamyonet çarptı ve olay yerinden kaçtı. Kazada otoda bulunan E.S. yaralanırken, polis kamyonet sürücüsünü yakalamaya çalışıyor.

Doğanşehir Kurucaova beldesinden Beybostan yönüne gitmekte olan 24 yaşındaki M.S. yönetiminde bulunan 44..231 plakalı oto, Derbent mevkiinde şarampola devrildi. Sürücü yaralandı.

Yeşilyurt İkizce köyünden Seyituşağı köyüne gitmekte olan 57 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan 44..244 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 36 yaşındaki T.C. yönetiminde bulunan 44..431 plakalı otolar çarpıştı, T.C. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki M.B.’nin yönetimindeki 02..085 plakalı kamyonet, Doğanşehir Erkenek’te yolun karşısına geçmek isteyen 6 yaşındaki Y.O.’ya çarpıp yaralanmasına neden oldu.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 56 yaşındaki M.S. yönetiminde bulunan 06..2274 plakalı kamyona, 27 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 34..9597 plakalı cip hatalı sollama nedeniyle arkadan çarptı ve daha sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen 29 yaşındaki H.S.T. yönetiminde bulunan 44..131 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada sürücü H.S.T., 33 yaşındaki S.T. ile cipte bulunan 22 yaşındaki N.A.’nın yaralandıkları bildirildi.

Malatya’dan Tepehan yönüne gitmekte olan 26 yaşındaki R.K. yönetimindeki 44..828 plakalı otomobil, Pütürge Pazarcık köyü Abuzer Duran hatıra ormanı yakınında asfalt çalışmaları nedeniyle yola dökülen kum yığınına çarptı. Bu kazada 33 yaşındaki B.B. adlı bayan ile 8 yaşındaki C.B. adlı çocuk yaralandılar.

Darende’den Ağılbaşı yönüne gitmekte olan 54 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan 34..964 plakalı oto dereye yuvarlandı. Kazada 21 yaşındaki A.A. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 27..887 plakalı otomobil, Sürgü Reşadiye mevkiinde aşırı hızla viraja girince yolun sağındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunanlardan 17 yaşındaki G.K., 75 yaşındaki S.K., 70 yaşındaki M.K. ve 8 yaşındaki A.K.’nin yaralandıkları öğrenildi.

Kale ilçesi Bent köyünde 44..971 plakalı otomobil ile geri manevra yapmak isteyen 42 yaşındaki A.O., 83 yaşındaki H.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Nurhak’tan Gölbaşı yönüne gitmekte olan 44 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 46..4407 otomobil, Doğanşehir Kapıdere köyü yakınlarında uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 34 yaşındaki O.D., 17 yaşındaki D.D., 12 yaşındaki Z.D. ile 54 yaşındaki A.D. adlı bayanlar yaralandılar.

Arguvan ilçesi Bozburun köyü mevkiinde de 50 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..912 plakalı araç, dikkatsizlik sorucu şarampola devrildi. Kazada 48 yaşındaki A.E.İ. hafif yaralandı.

Yaralılar Malatya’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız