SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32 Milyonluk 7 Projeye Onay

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:34
32 Milyonluk 7 Projeye Onay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kalkınma Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen SUKAP’a (Su Altyapı Projesi) teklif edilen projelerden Arapgir İçmesuyu Projesi, Arguvan Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Battalgazi Kanalizasyon Projesi, Kale Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Kuluncak İçmesuyu ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Yazıhan Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi ve Yeşilyurt Kanalizasyon Projeleri onaylandı. 

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın girişimleri sonucu projelerin en kısa sürede onaylandığını ifade ederek, “Genel Müdürlüğümüz, Kalkınma Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen SUKAP’a 2015 yılında yaklaşık 32 milyon TL tutarında 7 proje teklif etti.  Bu projelerin 7’side kabul edildi. SUKAP’a teklif edilen projelerden Arapgir İçmesuyu Projesi, Arguvan Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Battalgazi Kanalizasyon Projesi, Kale Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Kuluncak İçmesuyu ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi, Yazıhan Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi ve Yeşilyurt Kanalizasyon Projeleri onaylandı. Bu projelerin yaklaşık olarak bedeli 32 milyon TL.  Onaylanan projelerin yüzde 50’lik kısmı olan 16 milyon TL SUKAP tarafından hibe yoluyla karşılanacak. Malatya’yı sağlam bir altyapıya kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız gelecek kuşaklara modern ve daha yaşanılabilir bir Malatya bırakmaktır. Malatya’nın büyükşehir olmasıyla beraber ilçelerde her alanda yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden ve bu projelerin onaylanmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız