SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32 Sokakta Düzenleme Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:31:32
32 Sokakta Düzenleme Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Ferhadiye ve İzzetiye Mahallelerindeki Evliyaoğlu Caddesi ile Hamikoğlu 1 ve 2. Sokaklar başta olmak üzere 32 sokakta daha düzenleme çalışmaları yaptı.

Ferhadiye ve İzzetiye Mahallelerindeki toplam 32 sokakta öncelikle alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Alt yapı çalışmaları sırasında bölgede 1000 metre dolayında yeni içmesuyu şebeke hattı döşendi, 195 adet içmesuyu abone bağlantısı yapıldı. 620 adet parsel bacasının yanı sıra 1740 metre yağmursuyu drenaj hattı tamamlandı ve 244 adet mazgal yerleştirildi. 

Sözkonusu cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında; 4773 metrekare kompozit, 39.850 metrekare kilittaşı ile 3500 metrekare doğal taş kullanıldı.  

Ayrıca Evliyaoğlu Caddesi ile 32 sokağa toplamda 196 elektrik aydınlatma direği dikilirken, 14.000 metrekarelik asfalt serimi yapıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız