SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32 Takım Mücadele Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:39
32 Takım Mücadele Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun (TMTF) 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 1. Lig 3. Etap Müsabakaları Malatya'da başladı.

Masa Tenisi 1. Lig 3. Etap Müsabakaları, Yakınca Spor Salonu'nda başladı. Bay ve bayanlarda 32 takımın mücadele ettiği 1. Lig 3. Etap Müsabakaları, Pazar günü sona erecek. 

Malatya'da gerçekleştirilen müsabakalarda erkeklerde; Bahçeşehir Akpınar Spor, Barbaros Hayreddin Spor, Tarımspor, Bursaspor, Antalyaspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Altay, Fenerbahçe WMTD, Rixos Kültür Sanat ve Spor, İstanbul Veteran Masa Teniscileri, Polis Akademisi, Yıldırım Spor, Margenç Spor ve İstanbul BBSK (B) takımları mücadele ediyor. Bayanlarda ise Moda Spor, Elazığ Gençlik Spor, Veteran Masa Tenisi Derneği, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor (B), Barbaros Hayreddin Spor, Antalyaspor, Artvin 7 Mart Spor, Batman Gençlik Spor, Yalova Belediye Gençlik Spor, Zonguldak Özel İdare Yolspor, İzmir Büyükşehir Belediye Spor (B), Masa Tenisi İhtisas, Fenerbahçe WMTD, DSİ Spor ve Malatya Büyükşehir Belediyespor mücadele ediyor.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı İsmail Hakkı Özçelik, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 1. Lig 3. Etap Müsabakaları'nın 3 gün süreyle Malatya'da yapılacağını söyledi. 

Özçelik, 1. Lig 3. Etap müsabakaları kapsamında 16 erkek, 16 bayan takımının Malatya'da mücadele ettiklerini belirterek, "1. Lig 3. Etap müsabakaları 3 gün sürecek. 3. Etap müsabakalarının ardından 4. Etap müsabakalarını Ankara'da gerçekleştireceğiz. Etap müsabakalarının ardından ilk 3'e giren bayan ve erkek takımlarımız Süper Lige yükselecek" dedi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Masa Tenisi 1. Lig 3. Etap Müsabakaları'nın Malatya'da yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız