SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32 Yıl Sonra Gelen Ayrılık..

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:35
32 Yıl Sonra Gelen Ayrılık..
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da Kıbrıs şehidi babasının adını taşıyan okulda 32 yıl görev yapan Fevzi Özalper'in, 32 yıl sonra ilk kez tayini başka okula çıktı. 
 
Erkek Sanat Lisesi'nde öğretmenlik yaparken, özel görevlendirme ile gittiği Kıbrıs'ta Türk mücahitlerine havan mermisi yaparken meydana gelen patlamada 18 Ağustos 1964 tarihinde şehit olan Kemal Özalper'in öğretmen olan oğlu Fevzi Özalper, babasının adı verilen Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 32 yıldır görev yaparken, başka okula müdür yardımcısı olarak atandı.
 
Şehit Kemal Özalper'in büyük oğlu olan Fevzi Özalper, önce babasını adını taşıyan okulda 4 yıl eğitim gördü, ardında da yine babasının görev yaptığı okula 32 yıldan beri öğretmen ve idareci olarak hizmet veriyor iken, Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'ne atandı. 
 
Fevzi Özalper, norm kadro uygulamasından dolayı Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. 
 
Bu arada, Şehit Kemal Özalper'in adı bir ilköğretim okulu ile Paşaköşkü Mahallesi'nde de yaşatılıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız