SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kötülerden Birisiydi"

0
Güncellendi - 2019-10-22 12:37:58
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 8. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a sahasında 2-0 yenilen İttifak Holding Konyaspor'un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bir maça nasıl başlanılmaması gerekir' diye sorsalar ancak yaşadığımız durumu örnek gösterebiliriz. Serkan kalitesinde bir kaleci yapmaması gereken bir hata yaptı." dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un ligin ofansif en iyi kadrolarından birine sahip olduğunu söyledi.

Rakip karşısında alacakları galibiyetle ligin üst sıralarındaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini anlatan Kocaman, şöyle konuştu:

"Sıkıntılı bir başlangıç oldu. En kötüsü diyemem buna ama en kötülerden bir tanesiydi. Santrayla beraber herhalde 25-30. saniyede gelen bir top, ciddi bir hata demek lazım buna. Şundan dolayı ciddi bir hata diyorum; ben yıllarca futbol oynadım, boş kaleye de atamadım, bir sürü kaçırdım, hatalar da yaptım. Bu oyun hata oyunu. Ama bu hataların içinde herhangi bir şekilde hiçbir oyuncumuza yansıtmadım. Bu oyuncularla yaşıyorum, hata bu oyunun içindeki şey. Ancak Serkan seviyesindeki bir oyuncunun, biz son 2 maçta geriye düştük zaten ve o maçları çevirdik. Olabilir, bir zamanlama hatası. Bırak girsin yani atsın. Sonra oyuna başlarız. Ondan sonra da yapabilirsek, becerebilirsek çeviririz. Çeviremezsek hatalarımızı konuşuruz. Ama olabilecek en zor şeylerden bir tanesi oldu.

Ancak herhalde 'bir maça nasıl başlanılmaması gerekir' diye sorsalar ancak yaşadığımız durumu örnek gösterebiliriz. Serkan kalitesinde bir kaleci yapmaması gereken bir hata yaptı. O pozisyonda topa elle müdahale etme... Rakip atar veya kaçırır, ilk defa geriye düşmedik. Belki maçın kalan dakikalarında skoru değiştireceğiz ama işte bir anlık hata oyunun başında bir kişi eksik kalmamıza neden oldu. O pozisyonda geriye düştük. Özellikle ilk yarının kalan bölümlerinde yüksek enerji ile oynadık. Pozisyonlarımız var ama değerlendiremedik. Aynı yüksek enerjiyi ikinci yarıya da taşıyıp bir gol bulmak ve maça ortak olmak istiyorduk. Ancak gelen ikinci golden sonra oyun koptu. Yine de pozisyonlarımız var. O dakikadan sonra biraz da yaşadığımız durumun daha çok tahribatının ortaya çıkmaması adına sahada oyuncularım mücadele verdi."

Kocaman, rakip karşısında 1'inci dakikadan itibaren 10 kişi oynamanın ve maçı çevirmenin kolay olmadığına işaret ederek, "Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Burada ilk andan son düdüğe kadar maç içerisinde olan bölümdeki desteklerinden dolayı, daha da önemlisi maç sonunda ortaya çıkan takımı sahiplenme tablosundan dolayı taraftarlarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir örnek davranış sergilediler." diye konuştu.

Konya, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Konyaspor taraftarının yaptığı ,bizim taraftara örnek olsun.Taraftarlik budur.Zor zamanda takımının yanında olmaktır.
    0
    0
    Yanıtla