SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Anlamlı ve Önemli Bir Galibiyet"

0
Güncellendi - 2019-12-16 02:33:26
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldığını ifade etti.

B.Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Futbolcu kardeşlerimi, teknik heyeti ve taraftarımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Uzun zamandır galip gelmiyorduk. Çok anlamlı ve önemli bir galibiyet oldu. 7 haftadır galip gelemiyorduk. İstanbul’da da maç kazanamıyorduk. İyi bir futbolla 3 puan aldık. Çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra geri kalan 2 maçımızı da tamamlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Galip geldikten sonra hakem hataları konuşulmaz ama bugün öncelikle hakemi tebrik ediyorum. Ufak tefek hataları olabilir ama bugüne kadar konuşamadık. Daha önceki maçlarda birkaç maçımız hatalarla puanlar kaybettik. Biz istiyoruz ligde bize ve diğer takımlara adalet bir yönetim olsun. Hakemler de hata yapabilir, doğal şeylerdir. Çok bariz hataların olmaması lazım" diye konuştu.

"Bu artışı doğru bulmuyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu’nun takım harcama limitini yüzde 10 arttırılmasının sorulması üzerine Başkan Gevrek, "Türk futbolu ciddi sıkıntılar içerisinde. Özellikle finansman olarak. Lisanslama talimatı çok önemli bir talimattı. Bu uygulamanın Türk futbolu adına önemli bir uygulamaydı. Biz zaten Yeni Malatyaspor olarak kesinlikle finanslama anlamında dikkat edin bir kulübüz. Finanslama anlamında dikkat etmezsen haksız rekabet oluyor. Ben bu artışı doğru bulmuyorum. Zamanlama olarak da doğru olmayabilir. Diğer kulüplerimiz istemiş olabilir ama federasyonun bu konuda kulüpleri koruması lazım. Kulüpler istese bile TFF’nin izin vermemesi lazım. Daha önce bütün kulüplerimiz maalesef ciddi bir şekilde borçlanmışlar. Bu borçlanmanın da önüne finanslama talimatı geçti. Biz bu anlamda dikkat eden bir kulübüz. Artışın bizim işimizin yaramasının dışında kulübün borçlanmaması lazım. Burada haksız rekabet oluyor. Ben kalkıp finanslama anlamında dikkat ederek diğer kulüplerin buna dikkat etmemesi tabi haksız rekabet oluyor. Transfer yaparken bir başkan 300-500 verirken bu ciddi bir şekilde haksız bir rekabet oluyor. Bu haksız rekabetin önüne geçmek için lisanslama talimatının doğru şekilde devam etmesi lazım" diye cevap verdi.

MAÇ ÖNCESİ

Bu arada, Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'i ağırladı.

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi ağırladı. Vodafone Park'ta gerçekleşen buluşma sıcak bir ortamda geçerken, dostluk mesajları verildi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatya'dan getirdiği yöresel lezzetlerden oluşan hediyeyi Ahmet Nur Çebi'ye takdim etti.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Başkan gidişat eyi,kaysıyı ver üç puanı al güzel,devamını dilerim,yalnız sessiz kalma her şeye bazen sesini duyur çünkü bize çok haksızlık yapıyor hakemler........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Başkan kutlariz gecen hafta gibi olmasin çünkü sivas lilar bize cok kufur etti 2. Yari intikamini alin
    0
    0
    Yanıtla