SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"330 Vekile İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:50:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcıları ile Hekimhan İlçesini ziyaret etti.

AKP Hekimhan İlçe Teşkilatı’nda partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Tüfenkçi, Hekimhan’ın AKP iktidarı döneminde çağ atladığını ifade etti.

İl Başkanı Tüfenkçi, partililere yaptığı konuşmada, AKP ailesinin dağılacağını zannedenler hayal kırıklığına uğradığını ifade ederek, ‘’ Teşkilat içerisinde yapmış olduğumuz istişareler ve değerlendirmeler ile 1. Olağanüstü Kongremiz gerçekleştirdik ve Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Davutoğlu liderliğinde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bizim heyecanımızdan, hızımızdan hiçbir şey eksilmedi. Bugünlere nasıl birlik beraberlik içerinde içerisinde geldiysek bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu kalkıp diyor ki: 'Türkiye'yi gerginleştiriyor iktidar.' Hayır. Bu iktidarın hiçbir mensubu, üyesi, Türkiye'yi bugüne kadar gerginleştirmedi. Tam tersi, Türkiye'de normalleşmeyi sağlayıp, bu ülkede birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, bu ülkede birbirini sevmenin ne demek olduğunu, 'baldıran zehri de olsa içeriz' diyerek 77 milyona açıldı. Bunu inkar edenin samimiyetinden şüphe duyarım’’ dedi.

İl Başkanı Tüfenkçi sözlerini şu cümlelerle sürdürdü;’’ Bu ülkede 1980 darbesi 1982 Anayasası'nı yapmıştır. Bizi istedikleri gibi yönetmeye, bizi istedikleri gibi istedikleri şekilde ve istedikleri düzende yaşatmaya yönelik bir anlayışı ortaya koymaya yönelik anayasalar oluşturmuşlardır. Şimdi bu milletin elinde bir fırsat vardır. Kendi anayasasını yapmak, darbelerle oluşturdukları kurucu meclisten değil, bu sivil insanların, bu aziz milletin hem de 77 milyon insanın bir arada toplumsal sözleşmeyi yapmaya yönelik anlayışa ihtiyacı var. Bu bizim millete en önemli vaatlerimizden, en önemli taahhütlerimizden bir tanesidir. Onun için 2015 seçimleri bizim için önemlidir. 2015 seçimlerinde AK Parti çok çalışıp, gayret gösterip, hedeflerine, Türkiye'nin büyük hedeflerine varacak anlayışı bir şekilde sürdürmelidir. 2015 seçimlerinde Türkiye'nin yeni anayasasını yapabilmesini temin edebilmek için en az 330 milletvekiline ihtiyacımız var.’’

AKP’nin hiçbir zaman ayrım yapmadığını dile getiren Tüfenkçi, ‘’Bugün Hekimhan’a yapılan yatırımların yüzde 99’u AK Parti iktidarının yatırımlarıdır. Bizi bize oy versin vermesin, Malatyamızın tüm bölgelerine, tüm vatandaşlarımıza hizmet götürürüz. Birileri gibi kendisine oy veren mahalleye çöp kutusu koyar, kendisine oy vermeyen mahalleye de bidon koymuyoruz. Burada Hekimhan’da maalesef bunu görüyoruz. Ancak AK Parti bu yanlışa düşmez. Her insanımız bizim için birinci sınıf vatandaşımızdır, hizmetinde birinci sınıfına layıktır.’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız