SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Müdürü Bentli Profesör Ünvanı Aldı

0
Güncellendi - 2020-01-03 06:59:52
Sağlık Müdürü Bentli Profesör Ünvanı Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Recep Bentli profesör ünvanı aldı. 2014 yılının Eylül ayında doçent ünvanını alan Bentli, 2017 yılının Kasım ayından beri Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Bentli, İnönü Üniversitesi Yönetim Kurulu'nun 26.12.2019 tarih ve 2019/20-1-3 sayılı kararı ile İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda Profesör kadrosuna atandı.

Prof. Dr. Recep Bentli'nin özgeçmişi şöyle:

1976 yılında Malatya ‘da doğdu. İlk ve orta okul öğrenimini Malatya’da tamamladı.

1993 yılında Malatya Lisesi'ni bitirdi.

2000 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

2000-2001 yılları arasında Battalgazi Merkez Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak çalıştı.

2001 yılında Malatya İnönü Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başladı ve 2006 yılında eğitimini tamamladı.

2006-2007 yılları arasında Malatya Akçadağ Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini yaptı.

2007-2011 yılları arası özel bir hastanede çalıştı.

2011-2014 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak görev yaptı.

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyeliği devam ederken, 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı.

2014-2017 yılları arasında Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde Başhekim Yardımcısı olarak çalışmakta iken 16.11.2017 tarihinde Malatya İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

İnönü Üniversitesi yönetim kurulunun 26.12.2019 tarih ve 2019/20-1-3 sayılı kararı ile İç Hastalıkları Ana Bilim dalında Profesör kadrosuna atandı.

İç Hastalıkları alanında uzman olan Prof. Dr. Recep Bentli iyi derecede İngilizce bilen evli ve üç çocuk babasıdır.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa Şenol (4 yıl önce)
    Değerli Kardeşimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim!
    0
    0
    Yanıtla
  • sarsılmaz (4 yıl önce)
    Böyle değerli insanların Malatyamıza hizmet etmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin.Hayırlı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Murat (4 yıl önce)
    Allah hayırlı uğurlu etsin, muvaffakıyetler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (4 yıl önce)
    Yolunuz, bahtınız zihniniz açık olsun. Başarılarınız daim olsun. Nice uykusuz gecelerinizin hasadını sağlığa bilime ve MALATYA' mıza hizmete harcayasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cübbe törenini keyif-gurur ve duygu yüklü görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla