SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'337 Şikayet Geldi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son 4 ay içerisinde Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne gelen şikayet toplamının 337 olduğu ve bunun 189'unun tüketici lehine sonuçlandığı bildirildi.

Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe, Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne Ocak ayında 104, Şubat ayında 95, Mart ayında 97 ve Nisan ayında ise 41 olmak üzere toplam gelen tüketici şikayetinin 337 olduğunu kaydetti.

Yumrutepe, gelen şikayetlerin 189'nunu tüketici lehine, 71'nini ise tüketici aleyhine sonuçlandığını ve 72 şikayet ile ilgili dosyanın ise halen işlemde olduğunu kaydetti. Yumrutepe 5 kişinin de şikayetini geri çektiğini belirtti.

Yumrutepe, ayakkabı, konfeksiyon sektöründe 131 şikayetin geldiği ve bunun 58'ninin tüketici lehine sonuçlandığını, cep telefonu sektöründe 82 şikayetin geldiğini ve bunun 49'nun tüketici lehine sonuçlandığını, kredi kartı ve banka hizmetleri konusunda 83 şikayetin geldiğini ve bunun 51'inin tüketici lehine sonuçlandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız