SON DAKİKA
SON DEPREMLER

34 Bin 363 Ünite Kana Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:20
34 Bin 363 Ünite Kana  Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Kızılay’ın kan kampanyasına destek veren Beşir Derneği yöneticilerine teşekkür plaketi verildi. 

Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı’ya madalya ve berat takdim etti.

Kampanyaların Malatya sorumlusu Beşir Derneği Malatya Başkanı Abbas Altunışık' a da, Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Ulusal ve uluslararası sosyal yardımlaşma alanında kamu yararına çalışan ve bu doğrultuda faaliyet yürüten Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Türk Kızılay’ı, kan bağışında örnek bir işbirliğine imza attı. Beşir Derneği üyeleri ve gönüllüleri tüm Türkiye'de 2013 yılında düzenlediği kampanyalarla 34 bin 363 ünite kan bağışladı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız