SON DAKİKA
SON DEPREMLER

34. Hafta Maçlarının Hakemleri

0
Güncellendi - 2018-05-16 19:11:51
34. Hafta Maçlarının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin son haftasında Cuma günü 18.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Kayserispor karşılaşmasını Volkan Bayarslan yönetecek.

  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Ligin 34.haftasında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, Cuma günü 18.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Kayserispor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi'nden Süper Lig Hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Ordu Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çavuş ile Samsun Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek yapacak. Manisa Bölgesi'nden Süper Lig Hakemi Koray Gençerler ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de 34. hafta müsabakalarında görev alacak hakemler şunlar:

18 Mayıs Cuma

18.00 Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor: Serkan Tokat

18.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Kayserispor: Volkan Bayarslan

18.00 Trabzonspor-Kardemir Karabükspor: Zorbay Küçük

18.00 Gençlerbirliği-Bursaspor: Ali Şansalan

18.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Osmanlıspor: Bahattin Şimşek

19 Mayıs Cumartesi

19.00 Göztepe-Galatasaray: Cüneyt Çakır

19.00 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa: Fırat Aydınus

19.00 Fenerbahçe-Atiker Konyaspor: Ali Palabıyık

19.00 Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor: Bülent Yıldırım.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız