SON DAKİKA
SON DEPREMLER

34 Yıl Sonra Buluştular

0
Güncellendi - 2017-07-10 01:22:23
34 Yıl Sonra Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

1983 yılı Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları 34 yıl aradan sonra buluştu.

Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi 1983 mezunlarından Kemal Tayfun'un organize ettiği programda Malatya ile çeşitli il ve ilçelerden 15’den fazla mezun bir araya gelerek hasret giderdiler.

İlk olarak bir dönem eğitim gördükleri Akçadağ Öğretmen Lisesini ziyaret eden grup daha sonra Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi seyir terası ile Safkan Arap atlarının yetiştirildiği Sultansuyu Tarım İşletmesinde oluşturulan Hippoterapi Merkezini gezdi.

Sosyal medya üzerinden irtibat kurarak 34 yıl aradan sonra ilk kez bir araya geldiklerini belirten, Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarından Kemal Tayfun, "Çok güzel bir gün geçirdik. Eski okul arkadaşlarımızla bir arada olduk ve anılarımızı anlattık, güldük, eğlendik. Bir taraftan da üzüldük, üzülme nedenimiz, yıllarca eğitim ve öğretim gördüğümüz okulumuz ne yazık ki atıl bir duruma gelmiş. Okulumuzun tekrar eğim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan bir kuruma dönüşmesini arzu ediyoruz. Umarız yetkililer bu minvalde bir çalışma gerçekleştirerek Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesini tekrardan Malatya'ya kazandırır" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız