SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MVHGD'den Anlamlı Davranış

0
Güncellendi - 2020-05-06 04:10:47
MVHGD'den Anlamlı Davranış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (MVHGD) Başkanı Furkan Salduz, koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında bu yıl geleneksel iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştiremeyeceklerini ifade ederek, “Bunun yerine 2019-2020 sezonunda aktif olan üye hakemlerimizin gönüllü katkılarıyla topladığımız yardımlarla bölgemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardım kampanyası düzenlemeye karar verdik. Kısa sürede toplanan yardım ekibimiz, toplanan yardımlarla alınan erzakları bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” dedi.

Yazılı bir açıklamada bulunan Salduz, koronavirüs (kovid-19) salgınının tüm dünyayı etkilediğini kaydederek, “Koronavirüs salgınından tüm sosyal etkinlikler de payını aldı. Çeşitli vesilelerle bir araya gelen kişi, kurum ve kuruluşlar sosyal duyarlılıklarını gösterdikleri alanlarda faaliyetlerde bulunuyorlardı. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı sebebiyle toplu iftar organizasyonları da salgın sebebiyle yapılamıyor. Ancak Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği iftar organizasyonu ile bir araya gelip yapamadıkları sosyal yardımlaşmayı, geliştirdikleri yöntem ile gerçekleştirmeyi başardılar” ifadelerine yer verdi.

Salduz, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği olarak sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerine dikkat çekti. 

Salduz, açıklamasında şunları kaydetti:

“Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar gereği Coronavirüs salgınından dolayı ramazan ayında her yıl yapmakta olduğumuz geleneksel iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştirmedik. Bunun yerine 2019-2020 sezonunda aktif olan üye hakemlerimizin gönüllü katkılarıyla topladığımız yardımlarla bölgemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardım kampanyası düzenlemeye karar verdik. Kısa sürede toplanan yardım ekibimiz, toplanan yardımlarla alınan erzakları bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İnşallah çok kısa zamanda yine hep bir arada olacağız.  Ama şimdilik evde kalalım, güvende kalalım. Sağlıklı, mutlu kalmanız dileğiyle Allah’a emanet olun.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız