SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"35 Poliklinikle Açacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:30:34
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk'e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Malatya eski Devlet Hastanesi’nin 35 poliklinikle birkaç ay içerisinde hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “hayırlı olsun” ziyaretleri kapsamında ilk olarak Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk'i ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Gürkan, Berk’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Ben inanıyorum ki Malatya’nın bu güzide hastanesinde önemli hizmetler yapacak. Malatya halkının sağlık hizmetleri anlamında memnun kalacaklarına inanıyorum. Battalgazi ilçesine güzel bir hastane kazandırılması noktasında ortak çalışma içerisindeyiz. Umuyorum ki 42 dönümlük alana güzel bir hastane yapılır ve hemşehrilerimiz de bu güzel hastanede en güzel şekilde yararlanır” dedi.

Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerde bu yeni görevimizde Malatya ve bölge halkına elimizden gelen, en kaliteli ve nitelikli sürdürülebilir sağlık hizmetini sunmak için, gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğiz. Battalgazi bölgesine de özellikle ilk etapta eski Devlet Hastanesi’nin başhekimlik binası olan mekanı, 35 poliklinikle birkaç ay içerisinde açıp, orada hizmet kalitesini artırmak istiyoruz. Fizik tedavi hizmetlerine orada inşallah kısa sürede başlayacağız” dedi.  

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, Boztepe’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Vahap bey Malatya’nın sağlık politikası açısından, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi açısından ve yeni sağlık yatırımlarının yapılması noktasında büyük emeği olan bir arkadaşımız. Kendisini şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutluyorum. Bundan sonrada yeni görevinde başarılı hizmetler yapacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımıza özellikle sağlık alanında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Eski Devlet hastanesi ile ilgili yakından ilgileniyor. Bu konuda çok ciddi emek sarfediyor. Bundan sonra daha sık ve yakın bir çalışmamız olacak. Ziyareti de ziyadesiyle bizi memnun etti” diyerek, sağlık alanında önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çekti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız