SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'35 Yıldır Hizmet Ediyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Mimar Sinan Caddesi'nde meşalelerle karşılandı.

Halkın yoğun ilgisi altında toplantı yapılacak Dilan Düğün Salonu'na giren Şarapnal, hiçbir toplantıda bu kadar heyecanlanmadığını söyledi. CHP İl Başkanı Celal Berktaş, merkez ilçe başkanı Abdullah Salkaya, Kadın Kolları Başkanı İnci Turfanda ve partililerle birlikte katıldığı salon toplantısında konuşan Şarapnal, 29 Mart yerel seçimlerinin çok farklı olacağını dile getirdi.

Ömer Şarapnal, "Bilboardlardaki resmimin altında bizimle Malatya kazanacak diyorum. Malatya kişilikli ve kimlikli bir şehir. Bu kişiliğini ve kimliğini gerçekten Malatyalıda biliyor. Ancak, son 15 yıldır Malatya'da inançlarının tartışıldığı bir toplum haline koydular bizi. Bizler, bir kartopu olarak yola çıktık ve şimdi meydanlarda çığ gibi büyüdük. Düşünce ve fikrini tartışamayan bir toplum kendisini ileriye taşıyamaz. Bu anlamda ben Malatya'nın akıl dostlarını oluşturmaya ve akıl dostlarının ortaya koyacağı fikirleri danışarak, kendi sizlerle yönetmeye talibim. Ve öyle de olacak diyorum" şeklinde konuştu.

Şarapnal, yoğun bir tempoyla çalıştığını kaydederek, "Ölsem de baygınlık geçirmiyorum. Ama siz samimi dostlarımın karşısında gücümün azaldığı değil, benim daha da dinamik olduğum ortaya çıkıyor. Ben ömrünü şantiyede, işinin başında, sabahtan akşama kadar tüketmiş ve topluma hizmet vermiş bir insanım. Meslek yaşamımda haksızlık ve adaletsizliğe müsaade etmedim. Haram yemedim ve de yedirmedim bunun için alabildiğine özgürüm. Harama yönelmediğimiz için yalana da ihtiyacımız olmadı. Korku sözlüğümüz de yer almaz. Ben Malatya'nın sorunlarını biliyorum. Ben Malatya'ya 35 yıldır hizmet veriyorum. Bu anlamda benimle yola çıkan Malatyalı halkımda benim gibi dimdik ve benim kararlığımda" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız