SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''35 Yıldır İlk Kez Malatya'ya Gelemedim, Çünkü''

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'da "gecikmiş" bayram ziyaretlerinde bulundu ve Belediye Başkanı Cemal Akın'a yaptığı ziyarette, 35 yıldır ilk kez bir bayramda Malatya'ya gelemediğini, bu nedenle "gecikmiş" de olsa, bayram ziyareti yaptığını söyledi.

Belediye Başkanı Akın’ı makamında ziyaret eden Aslanoğlu, kızının rahatsızlığı dolayısıyla 35 yıldan beri ilk kez bayramda Malatya’ya gelemediğini belirterek, “Bayram’da Malatya’da olamadığım için Malatya halkı adına sayın Belediye Başkanıma kutlu, mutlu ve huzurlu bayramlar dilemek için geldim. Tüm Malatya’ya huzur ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum. Bütün Belediye çalışanlarına ve Malatyalılara mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretten dolayı Milletvekili Aslanoğlu’na teşekkür ederek, hasta olan kızına geçmiş olsun temennilerini iletti.

Bayramların özellikle mutlulukların çoğaldığı günler olduğunu kaydeden Başkan Akın, “Sayın vekilimiz kızının rahatsızlığından dolayı ilk defa bir bayramda Malatya’ya gelemediğini söyledi. İnsanlar bu vesileyle geçmişteki mutlu günlerini tekrar yad ediyor ve geçmişteki o mutlu günlerini tekrar yaşıyor” dedi.

Bu ve bundan sonraki günlerin Malatya ve ülkemiz insanları için mutluluğa vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatyalıların mutlu günler içerisinde yaşamasını temenni ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız