SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabanca İle Vuruldu, Polise Sığındı

0
Güncellendi - 2020-08-08 21:23:09
Tabanca İle Vuruldu, Polise Sığındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tartıştığı kişi tarafından araç içerisinde tabanca ile bacağında vurulan 1 kişi yaralandı.

Olay, gece yarısı 00.05 sıralarında Battalgazi ilçesine Bağlı Hacı Abdi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Nakkaş Sokakta meydana gelen olayda Y.S. (38) ile M.A. ticari bir araç içerisinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S., M.A. tarafından tabanca ile açılan ateş sonucunda bacağından yaralandı. Araçtan indirilen yaralı şahıs bölgede devriye gezen polis ekiplerine sığınarak durumu anlatması üzerine olay yerine çağrılan taksi ile Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.S. buradaki ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, olayın şüphelisi ile birlikte 1 kişi İnönü Caddesi üzeri eski belediye önünde bir takside yakalandı.

Ekipler araçta detaylı inceleme yaparken, olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet tabanca ele geçirildi.

Olayın şüphelisi M.A. ile olay esnasında araçta bulunan diğer bir kişinin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

YAVUZ SELİM'DE 'SEYİRCİLERE' ATEŞ AÇILDI İDDİASI..

Bu arada, saat 23.00 sıralarında da, şehrin Beydağı bölgesinde olan Yavuz Selim Mahallesi TOKİ mevkiinde seyir için bulunan şahısların üzerine av tüfeğiyle ateş açıldığı, ancak olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Polisi arayan bir şahıs, kendine ateş edildiğini ancak yaralanmadığını öne sürerken, polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada boş tüfek karşıtı buldular. Silahı ateşleyen şahıs ya da şahısların, otomobille kaçtıkları bildiririlirken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kadir (3 yıl önce)
    Türkiye’nin en sakin illerinden biri iken şimdi hergün 4-5 silahlı olay,ne hale getirdiler güzelim memleketi
    0
    0
    Yanıtla