SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'36 bin 064 Aday Girecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Öğrencilerimizin sınavlar için heyecan ve endişe etmelerine gerek yok" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesi basın açıklaması yapıp, "Bu yıl yapılacak Seviye Belirleme Sınavı 5 Haziran 2010 Cumartesi günü 8. sınıflar, 6 Haziran 2010 Pazar günü 7. sınıflar, 12 Haziran 2010 Cumartesi günü ise 6. sınıflardaki öğrencilerimizin gireceği tarih ve sınav yerleri hakkında diğer iş ve işlemler hakkında Bakanlığımız web sayfasından yararlanabilirsiniz, Öğrencilerimizin bu sınavlar için heyecan ve endişe etmelerine gerek yok. Zaten uzun zamandır
hazırlıklarını yapıyorlar ve sınava hazırlanıyorlardı. Sınavda rahat bir şekilde gelmelerini istiyoruz, heyecan ve stres yapmasınlar sınav öncesi istirahatlarına dikkat etsinler. Zaten velilerimiz gereken desteği sağlıyorlar. Sınavda yanlarında bulundurmaları gereken belge, kimlik ihtiyaç duyulan araçları hazır bulundursunlar. Sınav saati Türkiye genelinde Saat 10.00 da başlayacak olup belirlenen sınav kuralları ve saatinde sona erecektir. Öğrencilerimiz 09.30 da sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav ile ilgili detaylı bilgi ve açıklama Bakanlığımız web sayfasında bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

"İlimizde, toplam 36 bin 64 aday bu sınavlara girecek olup merkezde 30 okulumuzda 27 bin 193 aday ilçelerimizde 16 okulumuzda 8 bin 871 aday sınava gireceklerdir. Sınav 6 ilçemizde yapılacak Akçadağ, Battalgazi, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Yeşilyurt olarak belirlenmiştir" diyen Bulut, "Tüm sınava girecek adaylarımıza ve onların velilerine başarılar diliyorum" şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız