SON DAKİKA
SON DEPREMLER

36 Madalya Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:12:01
36 Madalya Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Özel sporculardan oluşan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Kısa süre önce kurulan Sessiz Adımlar Spor Kulübü, 2013 yılı içerisinde Türkiye Özel Spor Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalar kapsamında 12 branşa müracaat ederken, toplamda 36 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Isparta, Artvin ve Denizli’de atletizm, masa tenisi ve yüzme branşlarında düzenlenen Türkiye ve Bölge Şampiyonası’nda mücadele eden Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Eylül ayında başlayacak olan yeni dönem müsabakaları hazırlıklarına 15 Ağustos’ta start verecek.

Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, 2013 yılı içerisinde yapılan müsabakalara 16 sporcu ile katıldıklarını ve büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Karaca, atletizm, masa tenisi ve yüzme branşlarında sporcuların iyi derecelere imza attıklarını ifade ederek, “Kulübümüz, 2013 yılı içerisinde Türkiye Özel Spor Federasyonuna 12 branş için müracaatta bulunmuştur. Atletizm, masa tenisi, yüzme branşlarında Isparta, Denizli ve Artvin illerinde yapılan Türkiye ve Bölge Şampiyonaları’na 16 sporcu ile katıldık. Türkiye Şampiyonaları’nda 11, Bölge Şampiyonaları’nda ise 25 madalya kazandık” dedi.

Kulübe yeni sporcular katmak için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Karaca, “İlköğretim ve liselerde idare ve rehberlik öğretmenleri ile görüşerek, Türkiye’de ilk defa bir sporcu taraması yaptık. 186 kaynaştırma eğitimi alan çocuğumuz içerisinden ilk etapta 48 sporcuyu kulübümüze kattık. Daha sonraki çalışmalarımızda da bu sayısı 75’e çıktı” diye konuştu.

Karaca, yeni dönem çalışmalarının 15 Ağustos’ta başlayacağını ifade ederek, şunları söyledi:

“Yeni dönem Eylül ayında başlayacak. Kulübümüz ilk etapta voleybol, futbol, bocce ve bowling branşlarında düzenlenecek olan şampiyonlara katılacaktır. Şampiyon hazırlıklarımıza 15 Ağustos’ta başlayacağız. Şampiyonalarda, antrenörlerimiz çocuklarımızla birlikte başarıya koşacaktır. En önemlisi ise çocuklarımızın rehabiliteleri için de iyi bir fırsat olacak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız