SON DAKİKA
SON DEPREMLER

360 Yayınevi 300 Yazar Katılacak

0
Güncellendi - 2017-04-28 02:49:24
360 Yayınevi 300 Yazar Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı 5 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak.  Fuar, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kültür A.Ş tarafında organize ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın; “Bu yıl 6. kez kapılarını açacak olan Malatya Kitap Fuarımız kısa zamanda büyük bir başarı sağladı. Türkiye’nin en önemli fuarları arasında adından söz ettiriyor. Ulusal ve uluslararası alanda büyümesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarının 05 Mayıs Cuma günü kitapseverlerle buluşacağını söyleyen Akın, Kitapseverler 05-14 Mayıs tarihleri arasında fuarımıza katılacak değerli yazarlarımızla ve yayınevlerimizle bir araya gelecek. “15 Temmuz şehitleri anısına” gerçekleştireceğimiz, 6. Kitap fuarımızın bu yıl onur konuğu Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Onursal Başkanı Mehmet Doğan olduğunı ifade etti.

Akın, 6. Malatya Anadolu Kitap Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında 360 yayınevi, 300’den fazla yazarımızı Malatya’da ağırlayacağız. Farklı ülkelerden (Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tataristan, Mısır, Yunanistan, Filistin, Suriye ve Amerika) yabancı yazarlarımızı da fuarda konuk edeceklerini söyledi.

Akın, Malatyalı hemşerilerimizin ve kitapseverlerinin bu yıl ki talep ve önerileri kitap fuarı süresinin uzaması noktasında olduğunu ve gelen talepleri dikkate alarak bu yıl fuar süresini 10 güne çıkardıklarını ve Kitap fuarının çeşitli söyleşilerle, kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçeceğini söyledi.

Fuar etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Darbe Süreci” fotoğraf yarışması, resim, müzik, tiyatro, bisiklet turu v.s. kültürel ve sanatsal etkinlere yer veriliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Kumbaram Dolsun Benimde Bir Kitabım Olsun” projesi kapsamında 50 bin kumbara öğrencilere dağıtarak tasarruf bilinci oluşturmak ve biriktirdikleri paralarla kitap almalarını, okumayı sevmelerine katkı sunmak ve sevdikleri yazarlar ile buluşmaları amaçlandı. Kitap fuarı kapsamında Malatya’ya gelecek olan yazarların 120 okulda öğrencilerle buluşması da gerçekleşecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız