SON DAKİKA
SON DEPREMLER

37 Bin 500 Gence Mektup Yazdı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:40
37 Bin 500 Gence Mektup Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 37 bin 500 genç seçmene mektup gönderdi.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Malatya'da ilk kez oy kullanacak olan 37 bin 500 genç seçmene Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu tarafından mektup gönderildi. Genç seçmeleri unutmayan Kazancıoğlu'nun mektubunda "Genç Kardeşim, 30 Mart 2014 tarihinde ilk defa oy kullanacaksın. Hayırlı olsun. Bu yerel seçim olağanüstü şartlarda gerçekleşmektedir. Kullanacağın oyla sadece Malatya'mızın ilk Büyükşehir Belediye Başkanını seçmekle kalmayacak, ülkemizin geleceğine de yön vereceksin. 

Farkındalığı yüksek, analiz yapabilen; akıl, ahlak, hukuk ve bilimsel metotları ilke edinen sen genç kardeşimden; seçiminde seçici olmanı bekliyorum. Oy'una talibim. Seçildiğim takdirde vekaletine sadık kalacağıma söz veriyorum. 

Altyapı, çevre, eğitim, spor, kültür, turizm, sosyal, inanç, ulaşım, imar ve diğer alanlardaki projelerimi çeşitli platformlarda paylaşıyorum. Beni ve projelerimi sosyal medyadan da takip etmeni ve değerlendirmeni arzu ederim. 

Malatya'mızın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, en ücra köyünden kent merkezine kadar 191 bin 994 hanede ikamet eden 755 bin 620 hemşerimizin dertlerini dert edinip sorunlarının çözümü, refah ve huzuru için ne gerekiyorsa birlikte yapacak, daha güzel bir geleceği birlikte inşa edeceğiz.

Sana; ailen ve sevdiklerinde başarı, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim. Malatya'mıza hizmet edebilmek için sen değerli kardeşimin Oy'una talip olduğumu tekrar hatırlatır; selam ve sevgilerimi sunarım" ifadeleri yer aldı. 

"SEN BİZİ, BİZDE SENİ FARK ETTİK DİYORLAR"

Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'da ilk defa oy kullanacak olan 37 bin 500 gencin olduğunu kaydederek, "Yazılımı tamamen bana ait olan ve farkındalığa dayalı olan bir mühendislik çalışması yaptık. Gençlere, "ben sizin farkınızdayım" mesajını verdim. Gençlerimiz, insanlarımız çok özel. Ben sadece bunu hatırlattım. Gençlerimizden de çok güzel geri dönüşler geliyor" dedi. 

Mektupları alan gençlerin, "Sen bizi, bizde seni fark ettik" dediklerini ifade eden Kazancıoğlu, ilerleyen günlerde farklı kesimlere de mesajlarının olacağını dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız