SON DAKİKA
SON DEPREMLER

37 Km. Drenaj Hattı

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya’nın değişik bölgelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını  sürdüren Malatya Belediyesi, şehir merkezinde yağmur sularının ıslahına yönelik çalışmalara da devam ediyor.

Aslantepe Caddesinde sürdürülen yol genişletme ve düzenleme çalışmaları kapsamında bölgeye ilk olarak yağmur suyu drenaj kanalları yapılıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Selim Pilten, bazı belediye meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte çalışmaların yapıldığı Aslantepe Caddesi üzerinde incelemelerde bulundular.

Aslantepe Caddesi üzerinde alt ve üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların bitmesiyle Aslantepe Caddesinin modern bir görüntüye kavuşacağını söyledi.

Başkan Çakır, “Üst yapı çalışmalarından önce gerekli alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. İlgili kurum ve kuruluşların çalışmalarından sonra Malatya Belediyesi olarak yağmur suyu drenaj kanalları yapıyoruz. Ayrıca ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarını, parsel bağlantılarını, su abone bağlantılarını da yeniliyoruz. Yapılan bu çalışmalarla yolların sık sık kazılmasının önüne geçilmiş olunacaktır. Aslantepe Caddemize Q 400 çapında  1.592 metre yağmur suyu drenaj hattı döşedik” dedi.

Malatya genelinde bugüne kadar 37 km. yağmur suyu drenaj çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Çakır, planlaması yapılan her bölgede ilk olarak alt yapı eksikliklerini giderdiklerini, hedeflerinin ise alt yapı sorunları çözmüş bir Malatya olduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız