SON DAKİKA
SON DEPREMLER

37 Yıl Sonra Buluştular

0
Güncellendi - 2017-07-22 18:13:18
37 Yıl Sonra Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nun mezunları, 37 yıl sonra sınıf öğretmenleriyle bir araya gelerek, hasret giderdi. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada, tozlu sayfadan hatıralar bir bir açıldı.

Haber44.com internet sitesinin imtiyaz sahibi Metin Kaya, 37 yıl sonra ilkokuldaki öğretmeni Pervin Bozdemir ile arkadaşlarına ulaştı. 37 yıl sonraki buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Hatıraların bir bir açıldığı buluşmada kimi zaman gözler doldu kimi zamansa kahkahalar atıldı. Öğrencileriyle 37 yıl sonra yeniden bir araya gelen Bozdemir, duygu dolu anlar yaşarken, mutluluğunu gizleyemedi.

Buluşmayı gerçekleştiren Metin Kaya, 37 yıl sonra öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaya, ilkokul öğretmenleri Pervin Bozdemir’e sosyal medyadan ulaştıklarını ve Malatya’ya davet ettiklerini belirterek, “Bir yıldır hocamızla sosyal medyada görüşüyorduk, kendisini Malatya’ya davet etmiştik. Sağ olsun kendisi de bizi kırmadı ve bu buluşmayı gerçekleştirdik. Malatya’da o dönemde birlikte eğitim gördüğümüz arkadaşlarımızla toplanarak, bir araya geldik. Çok mutluyuz. 37 yıl sonra öğretmenimizle bir araya gelmek gerçekten heyecan verici” dedi.

‘Öğrencilerim hepiniz hoş geldiniz’ diyerek, konuşmasına başlayan Pervin Bozdemir, “Öğrencilerimi 37 yıl sonra gördüğüm için çok mutlu oldum. Sosyal medya hesabımı sırf öğrencilerimi bulmak için açmıştım, geçen yıl öğrencilerimle konuştum. Onlarla görüşünce o kadar mutlu ve huzurlu oldum. Hepsi iş güç sahibi olmuş. Bir kısmı memur, bir kısmı işadamı olmuş. İnsanın en büyük mutluluğu yetiştirdiği öğrencilerini böyle karşısında görmek, duygularımı anlatamıyorum. Çok okulda çalıştım, çok öğrencilerim oldu. Çok mutluyum. Vatana millete çok güzel evlatlar olarak yetişmişler, buda beni çok daha mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız