SON DAKİKA
SON DEPREMLER

375 Personel Çalışıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:45
375 Personel Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, karla mücadele için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. 
 
Yol ve kaldırımlardaki buzlanmanın önüne geçilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünün belirtildiği açıklamada şöyle denildi; 
 
"Don olaylarına karşı önlemler artırılarak, kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor.
 
Çalışmalar kapsamında bugüne kadar yaklaşık 5 bin ton karışımlı tuz kullanıldı. Artan yağışlar dolayısıyla tuz stokuna ilaveten de geçtiğimiz günlerde karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere tuz alım ihalesi de gerçekleştirildi. Bu ihale kapsamında da 1000 ton saf tuz daha alındı.
 
Diğer yandan karla mücadele çalışmalarında 30 kaldırım temizleme ekibi, 20 cadde ve sokak temizleme ekibi görev yapıyor.
 
Söz konusu çalışmalar kapsamında toplam 375 personel görev alıyor. Karla mücadele çalışmaları sırasında 9 adet bıçaklı kepçe, 8 adet kepçe, 4 adet greyder, 2 adet bob kate (Küçük kar kürüme aracı), 7 adet tuzlama aracı ve 3 adet kamyon kullanılıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız