SON DAKİKA
SON DEPREMLER

38 Yaşında Lise Birincisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:51
38 Yaşında Lise Birincisi
A- A+ PAYLAŞ

Harita ve Kadastro eğitimi amacıyla 38 yaşında teknik lise eğitimi almaya başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi personeli Resul Keleş, bölümünü birincilikle bitirdi. 

Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü öğrencilerinin dönem sonu başarı ve performans ödülünü 38 yaşındaki bir öğrenci aldı.

Okulda yapılan plaket törenine Okul Müdür Başyardımcısı Hüseyin Avcı, Alan Şefi Oktay Torun, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Birim Sorumluları, Okul Öğretmenleri ve Öğrencileri de katıldı.

Törende konuşan Okul Müdür Başyardımcısı .Hüseyin Avcı, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ardından okulu başarıyla bitirmenin heyecanını yaşayan öğrencilerin mutluluklarına ortak olmak için bir arada olduklarını söyledi. Bu münasebetle bölümü birincilik ile bitiren öğrencimizi tebrik ediyor eğitimdeki bu örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü Alan Şefi Oktay Torun ise şu sözleri kaydetti:

“Öğrencimiz Resul Keleş’in bu başarısı, her yaşta eğitimin mümkün olduğu ve üstün başarıların yaş ile değil de azimle kazanıldığının büyük bir örneği olduğunun altını çizmek istiyorum. 2005 yılından itibaren Mesleki Eğitim ve Öğretim veren okulumuz her geçen gün daha büyük ve daha yeni başarılara imza atmaktadır.Bir çok öğrencinin ilgi duyduğu alanlardan başarı ile mezun olması da bizim en büyük ödülümüzdür” ifadelerini kullandı.

Resul Keleş de, “Gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatın içinde olsun, bir şeyleri inanarak samimi olarak yaparsanız, o emeğin karşılığını hem İnsanların önünde hem de Allah katında kat be kat alırsınız. Buradaki amaç, odaklandığınız hedefin peşini bırakmadan azimle sıkı sıkıya bağlanmak ve sonucunda da istenilen başarıyı elde etmek olmalıdır. Bugün, Avrupa mesleki eğitim kriterleri ile mesleki ve teknik eğitim veren, eş değerleri içerisinde de en çok tercih edilen Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden böylesi bir ödülü almak benim için büyük bir onurdur. Beni bu başarıya layık gören bütün idarecilerime,öğrenci arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız