SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'39 Doktor Ataması Yapıldı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ve ilçelerinin 39 doktor atamasının yapıldığı belirtilip, böylece doktor sıkıntısının asgariye indiği vurgulandı.

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "AK Parti iktidarımızın sağlığa verdiği önem çerçevesinde,başta il sağlık müdürlüğümüz olmak üzere ilçedeki sağlık idarecilerinin bizlerden talep ettiği doktor ihtiyaçlarını geçen hafta Sağlık Bakanlığımıza bildirmiştik. Bakanlığımız Cuma günü gerçekleştirdiği atamalar kapsamında, ilimiz merkez ve ilçeleri 39 doktora kavuşmuştur. Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon uzmanı 1,
Malatya Devlet hastanesi ve Doğanşehir Devlet Hastanesine birer Anasteziyoloji uzmanı,Malatya Devlet hastanesine Beyin cerrahi,Genel cerrah,Kadın hastalıkları,Çocuk sağlığı,Göz hastalıklarına birer,iç hastalıkları ve Kulak burun boğaz alanında ise 2 doktor,Doğanşehir Devlet hastanesine ise bir iç hastalıkları doktoru, Malatya Merkezde,1, 2, 3, 5 ve 8 numaralı acil sağlık hizmetleri istasyonlarına birer devlet hastanesine 4, Akçadağ'da 1 numaralı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na 1, 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne 3, Toplum Sağlığı Merkezi, Arapgir Devlet Hastanesi, Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi ve Battalgazi Toplum Sağlığı Merkezi'ne birer, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne 2, Toplum Sağlığı Merkezi, Doğanşehir Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi ve Doğanyol Toplum Sağlığı Merkezi'ne birer, Hekimhan Devlet Hastanesi 2 ve Toplum Sağlığı Merkezi, Kale Toplum Sağlığı Merkezi, Kuluncak Toplum Sağlığı Merkezi, Pütürge Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ile Yazıhan İlçe Hastanesi ile Yeşilyurt Toplum Sağlığı Merkezi'ne birer,Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesine ise 2 tabib atanmıştır dedi.

Malatya merkez ve ilçelerinin 39 doktor atamasının yapılmasıyla doktor sıkıntısının asgariye indiği vurgulandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız