SON DAKİKA
SON DEPREMLER

39 Yıl Sonra Buluştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:56:36
39 Yıl Sonra Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezi Çarmuzu 23 Nisan İlkokulu’ndan 1974 yılında mezun olan öğrenciler sınıf arkadaşlarıyla 39 yıl sonra buluştu. 

Çarmuzu 23 Nisan İlkokulu’nda düzenlenen organizasyonla bu okuldan 1974 yılında mezun olanlar bir araya geldi. Çoğu dönem arkadaşının torunlarıyla birlikte geldiği okulda nostalji yaşandı. Birlikte son mezun oldukları sınıfın sıralarına oturan 1974 yılı mezunları, burada okul kayıt defterindeki fotoğrafların slayt gösterisini izledi. Eski anılarını ve hatıralarını 39 yıl sonra aynı mekanda yaşayan mezunlar, uzun süre birbirleriyle sohbet ederek unutamadıkları okul hatıralarını anlattı.

Buluşmayı organize eden Ahmet Keten, yaklaşık 39 yılın bir emeği olduğunu belirterek "1974 yılının mezunuyuz. Yaklaşık 39 yıl geçti ve önümüzdeki yıl 40. yılı kutlayacağız. Bütün arkadaşlarımızı bulduk. İki tane rahmetli olan arkadaşımız var. Bütün öğretmenlerimize ulaştık” diye konuştu.

Okuldan 1974 yılında mezun olanları 1972 yılında okutan sınıf öğretmeni İhsan Çırağ da etkinliğe katılarak eski öğrencileriyle 39 yıl sonra bir araya geldi. Kendisinin aynı okulun mezunu ve öğretmeni olduğunu söyleyen İhsan Çırağ, “O günleri bana hatırlattıkları için çok teşekkür ediyorum, gözlerinden öpüyorum” dedi. Çırağ, eski öğrencilerini saygılı öğrenciler olarak nitelendirdi.

Mezunların buluşmasında dua edildi, yemek ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız