SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'ü Birarada

A- A+ PAYLAŞ

AKP tarafından 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Cemal Akın'ın makamındaki ziyaret trafiği, 2'si eskiden görev yapmış olan 3 başkanı biraraya getirdi.

Akın'ı ziyaret edenler arasında 1984- 1989 yılları arasında ANAP'tan Belediye Başkanlığı görevi yapmış olan Avukat Seyhan Semercioğlu da vardı. Semercioğlu'nun görüşmesi sırasında, 1999- 2004 yılları arasında MHP'den Belediye Başkanlığı yapan ve önümüzdeki seçimler için Saadet Partisi'nden aday olan Mehmet Yaşar Çerçi de ziyarete gelince, basın mensupları 3 başkanı birarada fotoğrafladılar.

REKTÖRÜN ZİYARETİ..
Bu arada, Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik de Belediye Başkanı Akın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Belediyece yayınlanan basın bülteni şöyle:

"İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

20 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirten Rektör Cemil Çelik, “Üniversite olarak Belediye Başkanımızın yaptığı güzel hizmetleri hep takdir ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bütün kurumların yöneticileriyle özdeşleştikleri zaman güzel hizmetler ürettiklerini söyledi. Rektör Cemil Çelik’in göreve başlamasından sonra Malatya ile Üniversite’nin yakınlaşmaya ve birlikte düşünmeye başladığını belirten Akın, “Ayrıca kendisi bu göreve geldikten sonra özellikle Teknokent’in kurulması noktasında gayretler gösterdi. Bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. İnşallah daha güzel, daha kapsamlı hizmetlerin üretileceğine inanıyorum.

İnönü Üniversitesi Türkiye üniversiteler arasında sıralamaya girdiği gibi, inşallah bu güzel çalışmalarla dünya üniversiteleri arasında da sıralamaya girecektir. Malatya’ya da bu yakışır. Zira Malatya, geçmişinde Üniversiteler cenneti bir il. Malatya’nın gerek Selçuklular, gerek Osmanlılar, gerek Cumhuriyet döneminde seçkin insanlar yetiştirmesine sebep olan Malatya’daki üniversitelerdir, medreselerdir. Geçmişte Malatya, seçkin insanların yaşadığı yer olarak anılmış. Hocamızın gayretiyle, üniversitede yetişmiş insanların Malatya’yı tekrar bu unvanla anılacak bir il haline getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız