SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'ü Malatya'da Görev Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:59:24
3'ü Malatya'da Görev Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düşen helikopterde  şehit olan 4 askerden 3’ünün farklı tarihlerde Malatya’da görev yaptıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz Salı günü (17 Aralık) Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman, Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme ve Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım’ın değişik tarihlerde Malatya’daki askeri birliklerde görev yaptıkları belirlendi.

Şehit Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman, geçtiğimiz Temmuz ayında Ankara’daki Kara Havacılık Okulu’ndaki görevine atanmadan önce Malatya’da görev yapıyordu. 

Kazada şehit olan Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme 2004-2008'de, Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım ise 2010–2013 yılları arasında Malatya’da görev yaptı. 

Gözyaşları Arasında Toprağa Verildiler 

Gölbaşı İlçesi’ndeki askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman Kırıkkale’de, Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar Aydın, Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme Eskişehir ve Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım Tekirdağ'da gözyaşları arasında defnedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız