SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'üncü Takım da Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi ile A-Gençler Futbol Ligi’ne Çarşamba ve Perşembe günü oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

2.AMATÖR KÜME
2.Amatör Küme’de 15. Hafta karşılaşmaları Perşembe günü oynandı.

Ligin tamamlanmasına 1 hafta kala İpekyolu Belediyespor ve Akçadağspor’dan sonra Telekomspor takımı da 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi garantilediler. Bu arada fikstürdeki 4 maçtan sadece 2’si oynandı.

Ligde 15. Haftada oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Çatyol Belediyespor- İpekyolu Bld.: 1-2
Telekomspor-Ataköyspor: 5-2

Bu sonuçlarla İpekyolu Belediyespor 40 puanla lider olurken bu takımı 34 puanla Telekomspor, 33 puanla da Akçadağspor takımı takip ediyor. 3 takımın 1. Amatör küme’ye yükselecek olması nedeniyle ilk 3 sıradaki takımlar ligin bitimine 1 hafta kala lige yükselmeyi garantilemiş durumdalar.

A-GENÇLER LİGİ
Bu arada A-Gençler Ligi’ne de devam edildi.

Haftanın toplu sonuçlar şöyle :
Sancaktarspor-Doğanşehir Bld.: 4-0
Yeşilyurtspor-Sosyal Hizmetler : 11-1
Ataköyspor- İl Özel İdare : 3-2
Tecdespor- Sıtmapınarıspor: 0-2

A-Gençler Ligi’nde sezonun tamamlanmasına 2 hafta kalırken ligde 42 puanla Sıtmapınarıspor takımı birinci durumda bulunurken, 41 puanla Yeşilyurtspor takımı 2. sırada bulunuyor.

Sezonu 2. sırada tamamlayacak olan takım 1. Amatör küme A-Gençler Ligine yükselecek. Şampiyonluk mücadelesi veren 2 takım 12 Temmuz günü Yeşiltepe Stadı’nda saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız