SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'ünü Hakem Attı, 2'sini İse..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Futbol Büyükler'in yanı sıra U-15 ve U-19 liglerinde toplam 15 maç oynandı. 1. Amatör Büyükler Futbol Liginde Adafı Kartalspor- Sanayispor maçı hakem tarafından 43. dakikada tatil edildi.

1. AMATÖRDE YARIM KALAN MAÇ..
1. Amatör Kümede 8 karşılaşma oynanırken, Sanayispor –Adafı Kartalspor maçı; Sanayispor’un 4-1 üstünlüğü ile devam ederken, 43. dakikada bir ofsayt pozisyonuna itiraz yüzünden Adafı Kartalspor’dan 3 futbolcunun kırmızı kart görmesi, Adafı antrenörünün de 2 oyuncusunu sakat olduğu gerekçesiyle oyundan almasıyla sahada Adafı Kartalspor’dan 6 futbolcu kalması üzerine, statü gereği hakem Mehmet Çolak karşılaşmayı tatil etti. Bu maçla ilgili kararın Tertip Komitesi tarafından verileceği, skorun 4-0 olarak Sanayispor lehine tescilinin beklendiği öğrenildi.

1. Amatör Küme’de haftanın karşılaşmaları şöyleydi:

Yeşilyurtspor – Orduzuspor: 0-1
Sıtmapınarıspor – Demirspor: 1-4
TEKSpor – Doğanşehir Belediyespor: 1-1
Malatya İl Özel İdarespor – Akçadağspor: 3-0
İpekyolu Belediyespor – Tecdespor: 1-1
Adafı Kartalspor – Sanayispor: 1-4 (tatil edildi)
Battalgazi Belediyespor – Çatyol Belediyespor: 2-1
Hekimhan Belediyespor – Malatyagücü Spor Kulübü: 2-2.

GENÇLERDE..
Oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:
* U-19 Ligi
Demirspor –Orduzuspor: 1-1
Malatya İdmanyurduspor – Telekomspor: 0-4
Battalgazi Belediyespor – Adafı Kartalspor: 0-1.

* U-15 Ligi:
Malatya Belediyespor – Adafı Kartalspor:3-0. (Final)

Malatya Belediyespor U-15 Futbol Takımı grup şampiyonu oldu. Finalin ilk maçını da 5-0 kazanan Malatya Belediye, ikinci maçta da 3-0'lık net skorla Adafı Kartalspor'u mağlup etti. Malatya Belediyespor daha sonra belirlenecek bir tarihte Malatya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

İŞİTME ENGELLİLER..
Bu arada Yeşiltepe Stadı'nda oynanan Malatya İşitme Engelliler- Diyarbakır İşitme Engelliler takımı, Malatya'nın 5-2 galibiyetiyle son buldu.

HABER-FOTOĞRAF: Yeşilyurtspor- Orduzuspor maçından enstantene (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız