SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3X3 Basketbol Turnuvası Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-04-21 00:55:16
3X3 Basketbol Turnuvası Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından organize edilen 3X3 basketbol turnuvasının bir ayağı Malatya’da yapılacak.

Her yıl düzenlenen 3X3 basketbol turnuvasının bir ayağı 15-20 Mayıs tarihleri arasında Malatya’da gerçekleştirilecek.

3X3 NEDİR?

Heyecan verici, dinamik ve yenilikçi 3×3 Basketbol, dünyanın her yerinde oynanan farklı formatlardaki sokak basketbolundan esinlenerek geliştirilmiştir. Maçlarda üç kişilik iki takım standart bir yarı saha içerisinde karşılaşır.

3 asil 1 yedek oyuncudan oluşan takımlar yarı sahada (tek potada) 10 dakikalık maçlar oynarlar. Hücum süresi 12 saniye olan maçlarda oyuncu değişimi sınırsız olup, bireysel faul yerine takım faulü uygulanır. Detaylı oyun kuralları için tıklayınız.

KAYITLAR

Katılımcılar 3×3 turnuvalarına kaydını Basketbol İl Temsilciliklerinden, yaz dönemi etaplarına ise 3x3planet.com üzerinden yaptırabilirler. Müsabakalar 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere iki farklı kategoride oynanıyor. Turnuva tarihleri ve yapılacak il/ilçeler için tıklayınız.

MAYIS AYI ETAPLARI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile Basketbol İl Temsilcilikleri koordinesinde Mayıs ayı içinde düzenlenecek etaplarda mücadele edecek takımlar Türkiye Şampiyonasına katılamayacaklardır. Bu takımlar dilerlerse yaz dönemi etaplarına kayıtlarını yaptırarak Türkiye Şampiyonasına katılma şanslarını sürdürebilirler. Mayıs ayında düzenlenecek etaplara katılacak takımlar turnuvaya kayıtlarını Basketbol İl Temsilcilikleri veya İl/İlçe Müdürlükleri üzerinden yaptıracaklardır.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız