SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4-5 Bin Araç Kapasiteli Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile yaklaşık 4-5 bin araçlık bir açık oto pazarı kurulacağını belirterek, “Bölgenin en büyük ve en modern açık oto pazarı Malatya’da kurulacak” dedi.

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı Yolu üzerinde Oto Galericiler Sitesi’nin yanındaki alanın Malatya Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile açık oto pazarına dönüştürüleceğini açıklayan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Belediyesi hem ilimiz ve hem de bölgemiz için çok önemli bir hizmet eksikliğini gideriyor. Malatya yapılan çalışmanın bitmesi ile birlikte yaklaşık 4-5 bin araçlık bir açık oto pazarı alanına sahip olacak. Belediyemiz alt yapısını bitirerek, hizmete girdiğinde Malatya’ya en azından yarım asırlık bir açık oto pazarı kavuşturulacak. Açık oto pazarı çevresi kapatılarak, modern alt yapısı ve sosyal tesisleri ile örnek bir alan olacak. Giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak. Otomobiller, otobüsler, kamyonetler ayrı ayrı noktalarda tutularak satıcılar ile müşterilere her türlü kolaylığın sağlanacağı bir alt yapısı olacak. Ben esnafımız adına böyle bir hizmeti Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve buraya büyük emek veren Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Mert’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Şevket Keskin, açık oto pazarının kurulması ile Malatya’daki galerici esnafı içinde önemli bir hizmet eksikliğinin giderileceğini ve Malatya’nın ikinci el oto satışında bölgenin önemli merkezlerden birisi durumuna geleceğini kaydetti.

Başkan Keskin, Yeşiltepe hizmetler sitesi alanına bir banka şubesi kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını ve galericiler sitesindeki sosyal tesislerde şubenin açılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Keskin, bölgeye bir PTT Şubesinin kazandırılması içinde yine girişimlerin sürdüğünü kaydetti.

Keskin, açık oto pazarının yerel seçimlerin ardından hızlandırılacak çalışmalarla kısa sürede hizmete girmesini beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız