SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'4-5 Oyuncu Daha Alacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, transfer ve ikinci etap kamp çalışmasıyla ilgili bilgiler verdi.

Katipoğlu, dış transfer konusunda en iyi şekilde hareket etmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Merdivenleri adım adım çıkıyoruz. Defanstan başladık, orta saha ve forvete geldik. Şuanda forvetteki sıkıntımızı gidereceğiz. Forvete iyi bir santrafor alacağız. Orta sahaya ve forvete
futbolcu almak için çalışıyoruz. 4-5 futbolcu daha alarak, lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Acele etmeye gerek yok. Malatya sabırsız, Malatya'yı özlenen yere getirmek için takım olarak kenetlendik. Takım toplandığı günden bu
yana gece gündüz kulüpteyiz. İnşallah karşılığını alacağız. Biz ümitliyiz" dedi.

ORTA SAHA VE FORVET İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Dış transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü kaydeden Katipoğlu, "Süper Lig'den buraya futbolcu getirme şansımız şuan yok. Çok astronomik rakamlar isteniyor, bu da bizim açıkçası dengemizi bozar. Gerçekçi olmak lazım. Ama Bank Asya 1. Lig'de gol kralı olan bir futbolcu ile görüşüyoruz. Eğer kulübüyle ilgili sorunu biterse, kadromuza katacağız. Keçiörengücü'nden de Cem ile anlaşma sağladık. İdmanlarımıza da katıldı. Daha farklı futbolcularla da görüşüyoruz. Uzun bir santrafor alacağız.
Eskişehirspor'dan Berkay ile görüşmelerimiz vardı ancak bonservisi ile ilgili bir sorun çıktı. Teknik heyetimizle yaptığımız görüşme sonrası bu futbolcu ile anlaşmadan vazgeçtik. Kimsenin şüphesi olmasın. Allah'ın izniyle transferde hiçbir hata yapmayacağız. Hatamız olursa da döneriz. Bu konuda taviz vermeyiz. Anlaştığım futbolculara şunu söyledim, "Başarılı olursak her şey süt liman, başarısız olursak herkes evini unutsun" bu şartları herkes kabul etti. Biz burada başarılı olmak zorundayız. İyi bir
ortam var. Bu ortamı bozdurmayacağız. Hedefimize ulaşacağız. Biz inanıyoruz. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'da bize destek oluyor. Bu desteği boşa çıkartmayacağız" diye konuştu.

FUTBOLCULARIMIZIN ÇALIŞMALARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Katipoğlu, ilk etap kamp çalışmalarında futbolcuların performanslarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Geçen seneden Samet'in farklı bir çıkışı var. Bunun herkes görecek. Volkan keza öyle. Geçen yıl takımda forma giyen arkadaşlarımızdan ümidimiz daha fazla olacak. Kalemiz emin ellerde. Kısacası iyi bir takım olduk. İnşallah Bank Asya 1. Lig'de bu defans Süper Lig için oynar. Oyuncularımız oldukça tecrübeli isimler. İyi bir kurgu oluşturduğumuza inanıyorum. Tuncay Maldan'ı Hürriyet'in değişik bir versiyonuna benzetiyorum. İnşallah her şey daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

ANKARA KIZILCAHAMAM KAMP İÇİN İYİ BİR YER
İkinci etap kamp çalışmasının kendileri için iyi geçeceğine inandığını kaydeden Katipoğlu, "Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri benim bildiğim tesisler. Orada daha önceden de kamp yaptığım için iyi biliyorum. Havasıyla, sahasıyla ve çalışma şartları itibariyle iyi bir yer. Ayrıca ortayı tercih etmemizdeki diğer bir neden ise Bolu'ya yakın olması. Hazırlık maçları yaparak, rakiplerimizi de inceleyeceğiz. Bu bizim için avantaj olacak" dedi.

TAKIMIN MENFAATİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Kendileri için takımın menfaatinin daha önemli olduğunu ifade eden Katipoğlu, "Biz burada şahsımız için her şeyi feda ederiz ama takımın menfaatinden taviz vermeyiz. Her şey açık. Gizli hiçbir şey yok. Her şey şeffaf olacak. Herkes iyi bilsin ki, Malatya'nın kuruşu bizim her şeyimiz. Malatya'nın bir kuruşunu kimseye yedirmeyiz. Öyle bir lüksümüz yok. Biz emanetçiyiz. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız