SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4- 5'e Gidebilirdik, Değerlendiremedik"

0
Güncellendi - 2019-09-02 01:29:11
A- A+ PAYLAŞ

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'de 3-2 galip geldikleri Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısının kendileri için çok iyi geçtiğini söyledi.

İlk yarıyı 3-0 önde kapattıktan sonra ikinci yarıda yedikleri erken gol nedeniyle oyuncuların stres yaptığını dile getiren Bulut, “İlk yarı bizim adımıza çok iyi geçti. İkinci yarıda erken gol yeyince biraz panik yaptık. Bulduğumuz şansları iyi değerlendirmiş olsaydık 4 ve 5'e gidebilirdik. Ama şansımızı değerlendiremedik. O yüzden yediğimiz 2. gol oldu. Sonlara doğru oyuncularımızda stres ve panik biraz daha arttı. Sonuçta kazandık, tüm futbolcularımı kutluyorum. Yeni Malatyaspor takımını kutluyorum, iyi mücadele ettiler, baskılı oynadılar. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

İlk yarının 3-0 bitmesi ile karşılaşmanın ikinci yarısına takım olarak biraz daha rahat çıktıklarını dile getiren Bulut, “Soyunma odasında oyuncularıma 'Maç 3-0 değil, 0-0 buna göre sahaya çıkarak, kazanmamız lazım' dedim. Ama ister istemez takımda, futbolcularda rehavet oluşuyor. Futbolcularım ikinci yarı iyi mücadele etti, tebrik ederim. 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz, 3'te 3 yaptık. Bugün lider olduk. Tabii bugün lider olmak önemli değil, 34. haftadan sonra nerede olduğumuz önemli" diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mahmut (4 yıl önce)
    malatyasporu ve sergen hocayı tebrik ediyorum. Bu malatya spor çok can yakacak, kadro süper sabırlı olun rövaşı alanyadan alırız kimsenin şüphesi olmasın yeterki seyirci desteği davam etsin bu ara bu sene hakemler facia SADECE 3 TAKIMA ÇALIŞIYORLAR GALATASARAY,FENERBAHÇE,BEŞİKTAŞ +YAZARLAR+ASPOR+TRTSPOR ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI NE KİMSENİN SAYGISI VAR NE DE KİSENİN SEVGİSİ VAR BÖYLE OLACAKSA AYIRIN BU 3 TAKIMI AYRI LİG YAPIN YETER ARTIL MİLLETİN KANINI EMDİĞİNİZ SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet Selçuk (4 yıl önce)
    Skora aldanmayın. Eroldan hoca olmaz. Seyir zevki olmayan kapanan ve kontradan oyun kuran futbolun seyir zevki olmaz. Sahada hücum düşünen Malatya sporumuz türündeki taraftarı futbola doğurdu. Hakem adam gibi kararlar vermiş olsaydı biz 5 -0 olsa dahi oyunu çevirebilir dik ama hakem buna izin vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Erol hoca iyi teknik ditektor olabilir ama unutmayin dunki macta hakem chelaliye yapilan harekette penaltiyi calsa maci 3 0 dan 3 3 e getiren ve sonrasi belkide maglup olan hoca olacakti sansli gununde olan alanyadan baska birsey degil mina ve hakem alanya yi galip getirttiler, bizim takimin 2 golu iptal edildi kalecileri iki net pozisyonu cikardi ilk yarida gulihermenin frikigi iceri girse daha farkli olurdu bifouma nin gol attigi pozisyonda hakem hemen duduk caldi oysaki devam edip vardan karar gelmesi lazimdi, kisacasi korkmayan her macta golunu atan catir catir oynayan bir malatyaspor yapti sergen hoca zamanla gol yeme sorunu da hallocaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Malatya yerel basın mensuplarina kapak olsun bu sonuç Erol Bulut kin ve düşmanlığını kazandılar ancak Malatyasporu bir çıkmaza surukkediler. Bu takım küme düşerse sonuç size yazar haberiniz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ASIL BİZ 4'E - 5'E GİTMİŞTİK EROL EFENDİ O İPTAL EDİLEN GOLLERİMİZ OLMASAYDI..! BİZDEYKEN 1-0'IN ÜSTÜNE YATMAKTAN KABIZ OLMUŞTUK AMA ALANYAYA GİDİNCE GÖZÜN BAYAĞI AÇILMIŞ HAYIRLI İŞLER BOL GÜNEŞLER! SENİ HOCA YAPAN MALATYAYA HER ZAMAN İÇİN MİNNET BORÇLUSUN UNUTMA...!
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ASIL BİZ 4'E - 5'E GİTMİŞTİK EROL EFENDİ O İPTAL EDİLEN GOLLERİMİZ OLMASAYDI..! BİZDEYKEN 1-0'IN ÜSTÜNE YATMAKTAN KINA GELMİŞTİ AMA ALANYAYA GİDİNCE GÖZÜN BAYAĞI AÇILMIŞ HAYIRLI İŞLER BOL GÜNEŞLER! SENİ HOCA YAPAN MALATYAYA HER ZAMAN İÇİN MİNNET BORÇLUSUN UNUTMA...!
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Zaten iyi bir takım aldıydı, Erol hoca ama üzerine koymuş, Topu rakibe verip oynatıyor. Geçen sene bizim kontra oyuncularımız olmadığından gol atmakta zorlanıyorduk, Alanya'nın böyle sıkıntısı yok. Üst klasman teknik direktör oldu, tebrik ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sanırım erol hoca bizdeyken ( korkak futbol oynatıyor,takımı çok ger çekiyor ) diye erol hpca'yı eleştirenlere sağlam bir kapak olmuştur bu mağlubiyet ! Erol hoca,Elindeki kadro sebebi ile takımı savunma yönlü bir sistem üzerine kurmuştu ve çok başarılı oldu alanya 'da ise elinde ki kadroyu sanırım malatya dahi herkes gördü üst düzey olmasa bile malatya'da ki kadronun çok çok üzerinde isimlerle bitirici isimlerle malaty'yı dize getirdi.! Bu mağlubiyet inşallah yönetimi silkeler ve bu gece transferin bitimine kadar acil bir santrafor getiriler.Aksinde 3.Sezonunda BÜYÜK ŞOK hatta ULTRA ŞOK'la karşılaşabilir sezon sonu bu şehir ve bu takım !!
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Malatya'dayken hiç böyle kayrılmamıştın Erol hoca Tebrikler ama rövanşı alacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Erol hoca maçını başından itibaren iyi defans yapıp özellikle de duran toplardan ve rakibin yapacağı hatayı değerlendirerek gol atmayı planlamıştı.Biraz hakemin yardımı(Çünki faullerde standartları aynı değildi Tercihleri Alanya Leh’ine kullandı),Sergen hocanın ilkyarı kadro tercihi Alanya’nın.ekmeğine yağ sürdü.Netice olarak yenildik.Kesinlikle Alanya bizden iyi takım değil.Yinede Erol hocayı tebrik ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • alii (4 yıl önce)
    tebrik ederiz erol hocayı... istediği oldu..ve basarı da geliyor.. istediği oyuncular zamanında gelince takım olusunca basarı geliyor.. iyi bir teknik adam olursun insallah
    0
    0
    Yanıtla