SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ambulans Hizmete Sunuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:05
4 Ambulans Hizmete Sunuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne alınan 4 adet ambulans, törenle hizmete sunuldu. 

Yeşiltepe’deki 112 komuta kontrol merkezinde düzenlenen törene, Vali Vasip Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili Öznur Çalık, Vali Yardımcısı Ahmet Kurnaz, İl Sağlık Müdürü Nail Umay, Halk Sağlığı Müdürü Kemal Şener, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, Memur Sen Malatya Temsilcisi Kerem Yıldırım, Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mustafa Bingöl, Adalet ve Kalkınma Partisi il başkan yardımcısı Hakan Kahtalı, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Vali Şahin, yaptığı konuşmada, 4 sedyelik, biri obez olan toplam 4 ambulansı bugün hizmete sunduklarını belirterek, "2 adet de gelecek. Bunlarla birlikte 45 faal ambulansımız var. Gelecek 2 taneyle 47’ye çıkacak. İhtiyaç doğdukça ve talep edildikçe gelecek. 112 ambulanslarının şehir içinde 10 dakikanın altında yüzde 90’ın üzerine çıktı. Şehir dışında kırsalda 30 dakika ve yüzde 80’lerde vakaya yetişme durumu var” diye konuştu. Vali Şahin, işadamlarına ambulans alma çağrısında bulundu. İş adamların ambulans alıp hibe etmesi durumunda, kendisi veya ailesinden birisinin ismini veya şirketinin isminin ambulansa yazıldığı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız