SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ay Sonra Ceza Çıktı!..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon Malatya'da oynanan ve D Spor Kanalı'nda da naklen yayınlanan Malatyaspor- Oftaş maçı sonrası rakip takım teknik direktörü Osman Özdemir'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesiyle, eski başkan vekili ve 4 Ağustos'ta seçilen yönetimin yedek üyesi Nadir Alataş'a 2 yıl hak mahrumiyeti cezası çıktı. Ayrıca, Kapadokya Turnuvası'ndaki Adana Demirspor maçında rakip oyuncuya kafa attığı gerekçesiyle Muammer'e de 1 maç ceza verildi. Bu arada, Kapadokya Turnuvası'ndaki Malatyaspor- Adana Demirspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 25 Adana Demirspor'lu yönetici ve futbolcuya da ceza verildiği açıklandı.

2 YIL HAK MAHRUMİYETİ..
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nın 16 Ağustos günü aldığı kararlar içerisinde yeralan Nadir Alataş ve futbolcu Muammer'le ilgili cezalar şöyle açıklandı:

"-Nadir ALATAŞ (Malatyaspor yöneticisi) 22.04.2007 tarihinde oynanan Malatyaspor-Gençlerbirliği Oftaşspor müsabakasında, rakip takım teknik direktörüne ağır saldırıda bulunmaktan 2 yıl hak mahrumiyeti cezası ile ayrıca 20.000.-YTL (Yirmibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

-Muammer SANLAK (Malatyaspor futbolcusu) 02.08.2007 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Malatyaspor Kapadokya Cup müsabakasında kendisine eylemli saldırıda bulunan rakip takım futbolcusuna tahrik sonucu kafa vurarak eylemli saldırıda bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,."

ADANA DEMİRSPOR'A..
Öte yandan, Nevşehir'deki Kapadokya Turnuvası'nda 2 Ağustos günü Malatyaspor- Adana Demirspor arasında oynanan, Malatyaspor 1-0 önde iken 82. dakikada çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen maç nedeniyle Adana Demirspor'dan 1 futbolcuya 2 maç, aralarında yönetici, antrenör, doktor, masör ve futbolcunun bulunduğu 24 kişiye de ihtar cezası verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız