SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Aylık Faaliyet Görüşüldü

A- A+ PAYLAŞ
 
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplantısı yapılarak, tarımsal yayınlarla ilgili konular ele alındı.
 
Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül'ün başkanlığında şube müdürleri, üretici birlikleri, dernek, kooperatif temsilcisi, enstitü temsilcisi ve oda başkanları ile birlikte gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.
 
Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Salonu'nda İl Teknik Komitesi Üyelerine yönetmelikte belirtilen Yayım ve Danışmanlık faaliyetlerinin programlanması, izlenmesi ve değerlendirilmesi ile birlikte Merkez ve İl Teknik komitelerinin oluşumu, görev, çalışma usul ve esasları hakkında bilgiler slayt gösterisi eşliğinde sunuldu. Ayrıca geçen 4 aylık süre içerisinde yapılan faaliyetler görüşüldü.
 
Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"28.06.2011 tarihinde Malatya'da Tarımsal Danışmanlık Hizmeti sunan kişi, birlik ve kuruluşlarda danışmanlık yapan kişilere çalışma ve sorumluluklarına ilişkin yapılan toplantı hakkında bilgiler verilmiştir. 14.10.2011 tarihinde Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sertifikasına sahip kişilere yönelik İnönü Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bayram Murat Asma'nın katıldığı ''Dünya ve Ülkemiz Tarımda Son Gelişmeler'' konulu seminer hakkında bilgiler verilmiştir. Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Desteklemeleri, danışmanlık sınav başvuruları, yetki belgesi için müracaat eden kişiler ve belge alan kişiler hakkında kurula bilgi verilmiştir. Kurul üyelerini konular hakkındaki görüş ve önerileri gündem doğrultusunda değerlendirilmiştir. Toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız