SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ayrı Olayda 4 Kişi Öldü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen 4 ayrı olayda 4 kişi yaşamını yitirdi. Cezaevinde intihara kalkışan gasp hükümlüsünü arkadaşları kurtardı.

İNTİHAR..
Hekimhan ilçesine bağlı Güvenç Köyü'nde oturan 31 yaşındaki Erdal D.'nin, belirlenemeyen bir nedenle, evindeki ruhsatsız av tüfeğini sol çene altından ateşleyerek yaşamına son verdiği bildirildi. Ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, Cumhuriyet Savcılığı araştırmaya başladı.

ÖLÜ BULUNDU..
Akçadağ ilçesi Derinboğaz Köyü'nde oturan 25 yaşındaki Ali Koka'nın, kaybolduktan 3 gün sonra, köyün batısındaki kayalıklarda ölü bulunduğu bildirildi. Akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen şahsın, kayalıklardan kazaen düşerek öldüğü değerlendirilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BALKONDAN DÜŞTÜ..
Kale ilçesine bağlı İkizpınar Köyünde de, saat 15.00 sıralarında ikinci kat balkonundan düşen 75 yaşındaki Emin Özbaysar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşamını yitirdi. Bu olayla ilgili soruşturma da Malatya Cumhuriyet Savcılığı'nca sürdürülüyor.

TRAFİK KAZASI
Merkez Merdivenler köyünden Malatya yönüne yönetimindeki 44 DK 056 plakalı minibüsle gelmekte olan 33 yaşındaki Ali Çelen, 3. kilometrede aşırı hız yüzünden, gevşek zeminde kontroldan çıkan aracın takla atması sonucu ağır yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılmak istenen Çelen yolda yaşamını yitirdi.

GASP HÜKÜMLÜSÜNÜ ARKADAŞLARI KURTARDI..
Öte yandan, gasp suçundan 32 yıla hükümlü olarak Malatya E Tipi Cezaevi'nde barındırılan 33 yaşındaki Celal K.adlı şahsın, saat 17.30 sıralarında, kaldığı C.12 koğuşunun havalandırmasındaki tuvalet pencere demirlerine çamaşır ipiyle kendini asarak intihara kalkıştığı, olayı farkeden koğuş arkadaşlarının ipi kestikleri bildirildi.

Beydağı Devlet Hastanesi'nde ilk muayenesi yapılan ve fiziki durumunun iyi olduğu saptanan Celal K.'nın, buradan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevkedildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız