SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Bakanla Görüştüler

A- A+ PAYLAŞ

 

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, TBMM'de AKP Milletvekili ve komisyon başkanı Mücahit Fındıklı'yla görüştü, daha sonra birlikte 4 bakanı ziyaret ettiler.

Ziyaret ve görüşmelere ilişkin olarak, Fındıklı'nın sekreteryasından basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Sanayi,  Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i makamında kabul etti. Rektör Çelik, Mücahit Fındıklı’nın Komisyon Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade etti, başarılar diledi.
 
Prof. Dr Çelik ve Mücahit Fındıklı bir süre görüştükten sonra, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette İnönü Üniversitesi’nin yatırımları ile ilgili bilgi verildi ve planlama süreçlerinde Bakan Yılmaz’dan destek istendi.
 
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in ziyaretinde ağırlıklı olarak İnönü Üniversitesi’nin kadro durumu görüşüldü.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından da kabul edilen Mücahit Fındıklı ve Prof. Dr. Cemil Çelik üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakan Yıldız, ziyaret sırasında hükümet olarak Malatya’nın her yatırımdan faydalanması hususunda her zaman özen gösterdiklerini söyledi. Malatya’nın jeopolitik önemine ve insan gücünün kalitesine vurgu yaptı.
 
Son olarak Bilgi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ziyaret edildi. Mücahit Fındıklı, Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen yatırım taleplerini anlattı. Arıtma Tesisi’nin planlanandan önce bitirilecek olması nedeniyle verdiği destekten dolayı Bakan Ergün’e teşekkür etti. Bilgi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün de üniversite ile sanayi arasındaki işbirliğine çok önem verdiklerini, Malatya’nın örnek illerden biri olduğunu ifade etti ve bu işbirliğinin artarak devam etmesi için Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız