SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Baraja 21 Milyon YTL Ödenek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki 4 baraj inşaatına 2007 yılı yatırım programında aktarılacak toplam ödeneğin 21 milyon YTL olduğu bildirildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün 2007 yılı yatırım programına göre, 2010 yılında bitirilmesi hedeflenen Çat Barajı Projesi'ne 9 milyon YTL, 2010 yılında bitirilmesi hedeflenen Gökpınar Barajı inşaatına 4 milyon YTL, 2012 yılında bitirilmesi hedeflenen Boztepe Baraj inşaatına 4 milyon YTL ve 2010 yılında bitirilmesi hedeflenen Kapıkaya Barajı inşaatına ise 4 milyon YTL ödenek ayrıldığı belirtildi. Yoncalı Barajı inşaatına ise ödenek ayrılmadı.

DSİ'nin yatırım programındaki bilgilere göre, şimdiye kadar Çat Barajı projesi için 381 milyon YTL, Gökpınar projesi için 35 milyon YTL, Boztepe projesi için 17 milyon YTL ve Kapıkaya projesi içinde 47 milyon YTL tutarlarında harcama yapıldığı aktarıldı.

4 yıldan beri ödenek verilmeyen Yoncalı Barajı için ise yapılan harcamanın 15 milyon YTL olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız