SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Baz İstasyonu İzni

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında toplanan Mahalli Çevre Kurulu'nun, çevre açısından izin gerektiren bazı tesislerle ilgili başvuruları görüştü ve 4 telefon baz istasyonu ile 1 radyo vericisi kurulmasına izin verdi.

Kurulun aldığı kararlar şöyle açıklandı:

"I- İLİMİZDE KURULACAK BAZ İSTASYONLARI İÇİN;

1- TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Tepehan Pütürge/ MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Sektör 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 75.00 m. ve güvenlik mesafesi 8,00 metre dir.

2- AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-İpekyolu Beldesi TT Odası / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Hücre 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 48.70 m. ve güvenlik mesafesi 14,61 m. dir.

3- AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Sivas Cad. Malatya İnönü Stadyumu Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Hücre 1,2,3 için antenlerin yerden yüksekliği 28.70 m. ve güvenlik mesafesi 13,79 m. dir.

4- AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Baz İstasyonu için;
-Malatya-Darende 80. Km Esenbey / MALATYA adresinde kurulacak olan baz istasyonu,
Kule üzerine kurulacak olup, Hücre 1 için antenin yerden yüksekliği 25.00 m. ve güvenlik mesafesi 18,41 m , Hücre 2 ve 3 için antenlerin yerden yüksekliği 25.00 m. ve güvenlik mesafesi 14,61 metre dir.

5-AKRA TV HABERCİLİK VE YAPIM A.Ş. tarafından, İlimizde kurulacak olan Sabit Telekomünikasyon Cihazı (Radyo Vericisi) için;
-Yıldıztepe Verici Kuleleri Merkez / MALATYA adresinde kurulacak olan radyo vericisi,
Kule üzerine kurulacak olup, Sektör 1 için antenin yerden yüksekliği 28.00 m. ve güvenlik mesafesi 20.06 m. dir.
Söz konusu Baz İstasyonlarının, projelerde belirtilen standartlara uyulması kaydıyla kurulmalarında sakınca olmayacağına;

II. EMİSYON İZNİ DOSYASI:
1-İlimiz Merkez İlçe, Hoca Ahmet Yesevi Mah. Odun Kömür Sitesi 1.Sok. No:5 adresinde faaliyet gösteren Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. Tic. Ltd. Şti.’ne ait “Kilittaşı Üretim Tesisi” Endüstri Tesislerinden Kaynaklanan Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği’nin Ek:8 Liste B 2.12 ve B 9.10’da tanımlanan tesislerden olması nedeni ile,

2- İlimiz Merkez İlçe, Hizmet Grupları Sitesi 1.Cad. 5.Sok. No:1 adresinde faaliyet gösteren Çınarlar Beton İnş. Malz. Nakl. Akr. Gıda Besicilik İth. İhr. Tic. ve San. Ltd. Şti.’ne ait “Hazır Beton Tesisi” Endüstri Tesislerinden Kaynaklanan Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği’nin Ek:8 Liste B 2.12 ve B 9.10’da tanımlanan tesislerden olması nedeni ile;

Yukarıda adı, unvanı, adresi belirtilen ve Endüstri Tesislerinden Kaynaklanan Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği Ek:1’e göre sınırları belirtilen tesislerden olması ve ilgili başvuru dosyalarında mevcut teknik veriler, açıklamalar, çizimler, taahhütname ve Endüstri Tesislerinden Kaynaklanan Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği’nin Ek:8 ve Bakanlığımız 2007 / 7 Genelgesine uygun olarak hazırlandığından, tesislere Emisyon İzni verilmesinin uygun olacağına;."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız