SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Bin 500 Öğrenciye Kitap İçin Çek

0
Güncellendi - 2016-05-11 16:38:09
4 Bin 500 Öğrenciye Kitap İçin Çek
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, ilçe sınırlarındaki tüm liselerin 11.inci sınıflarında okuyan 4.500 öğrenciye 5.Anadolu Kitap Fuarına özel 10 TL’lik Hediye “Kitap Çeki” dağıttı. Öğrenciler bu çeklerle istedikleri yayınevinden kitap temin edebilecekler.

Yeşilyurt Belediyesi, kapılarını kitapseverlere açan 5.Anadolu Kitap Fuarı içinde örnek alınacak bir projeyi uygulama yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl Aliya İzzetbegoviç anısına 5’incisi düzenlenen Anadolu Kitap Fuarında gençleri kitapla buluşturmak için harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan tüm liselerin 11.inci sınıflarında okuyan 4.500 öğrenciye Kitap Fuarına özel 10 TL’lik “Kitap Çeki” dağıttı. Öğrenciler bu çeklerle, kitap fuarındaki istedikleri yayınevinden istedikleri kitabı temin edebilecekler.

ESEN, “ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ KİTAPLARLA BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

a7Yeşilyurt Belediye Başkan vekili Kadircan Esen konuşmasında, “Sayın Başkanımız 10-15 Mayıs tarihleri arasında hizmet verecek 5. Kitap Fuarında gençlerimizin kitaba ulaşmalarına bir nebze olsun katkı sağlayacak “Kitap Çeki” ile 4.500 öğrencimize katkı sunmak ve teşvik etmek için güzel bir uygulama başlattı. Öğrencilerimiz kitap fuarı süresince bu çekler ile istediği yayın evinden istediği kitabı alabilecekler. Tüm Yeşilyurt’u özelde gençlerimizi fuara katılarak, kitaplarla, yazarlarla buluşmaya bekliyoruz. Bu anlamlı bu güzel uygulama için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYMAKAM BABAHANOĞLU, “YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÖRNEK ALINACAK BİR HİZMET SUNDU”

5.Anadolu Kitap Fuarını Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Kadircan Esen ile birlikte gezen İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, başlatılan projeden dolayı Yeşilyurt Belediyesini tebrik etti.

Yeşilyurt Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri Yeşilyurt Kitap Yurdu projesinin edebiyat dünyasında ses getirdiğini ve beğenildiğini ifade eden Kaymakam Babahanoğlu, “5.Anadolu Kitap Fuarına 200’e yakın yayınevi,300’e yakın yazar katılıyor. Buraya gelen yazarlarımız, içeriği ve uygulanması açısından büyük beğeni toplayan  “Yeşilyurt Kitap Yurdu” projemiz kapsamında okulları ziyaret edecekler. Eğitim alanında ciddi yatırımlar yapan ve eğitim faaliyetlerinde sınırsız destek veren Yeşilyurt Belediyesi yine eğitim alanında örnek alınacak bir çalışma gerçekleştirdi. İlçe sınırlarındaki liselerin 11.inci sınıflarında okuyan 4.500 öğrencimize 10 TL’lik çekler dağıtıyorlar. Çocuklarımız bu çeklerle istediği yayın evinden kitap temin edebilecek. Tüm gençlerin ve öğrencilerin yazarlarla, kitaplarla buluşmaya davet ediyoruz. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini bu projeden ötürü kutluyorum. Bizim tek gayemiz; Yeşilyurt Kitap Yurdu projesinde olduğu gibi öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmektir. Kitap fuarının kültür hayatımıza ve halkımıza faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız