SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 bin 625 Euro Nasıl 'Uçtu'?

A- A+ PAYLAŞ

Bir dolandırıcı, banka önünde karşılaştığı 45 yaşındaki vatandaşın 4 bin 625 eurosunu çarptı..

Polis’ten edinilen bilgiye göre; olay Atatürk Caddesi’ndeki Vakıfbank Şubesi önünde 10.00 sıralarında meydana geldi. Polise başvuran 45 yaşındaki A.A. adlı şahıs, bankaya olan kredi kartı borcunu ödeyerek dışarıya çıktığında, tanımadığı bir kişinin Kuyumcular Çarşısı’nı sorduğunu, Almanya’da cenazesi olduğu için altın saatini satmak istediğini söylediğini, bu sırada yanlarına kır saçlı bir şahsın geldiğini, bu kişinin yanında 500 YTL’sinin olduğunu söyleyip saati almak istediğini ifade ettiğini, şahsın saatin değerinin 22 bin Euro olduğunu söyleyip saati bu fiyata o kişiye satmadığını, daha sonra kendisinin bankadaki hesabından 4 bin 625 euro para çekip saati satın aldığını, şahıs yanından ayrıldıktan sonra saati kuyumcuya götürüp değerini öğrenmek istediğini ve değerinin “5 YTL” olduğunun kendisine söylenmesiyle dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

Polis, dolandırıcıların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız