SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4. Cemre Karma Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin bazı öğretim üyeleri ve görevlilerinin resim, seramik, fotoğraflarından oluşan "4. Cemre" adlı karma sergi, 25 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de Vilayet Parkı'nda açılacak.

Hükümet Konağı arkasındaki Vilayet Parkı VIP Cafe'nin sponsorluğundaki sergide; Adnan Yalın, Binnaz Koca, Emine Karakaş, Erol Yıldır, Fazıl Ercan, Göknur Akçadağ Göğebakan, H.Serdar Mutlu, Nihat Tekin, Pınar Koşar, Sevil Yalın, Süleyman Çınar, Yüksel Göğebakan ve Zeliha Ayık'a ait eserler sergilenecek.

25-30 Mart tarihleri arasında açık kalacak sergide sergilenen eserlerin satışının yapılacağı, elde edilecek gelirin yüzde 25'inin Valilikçe düzenlenen okul kampanyalarına bağışlanacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız